Aj√°nlatk√©r√©sVedd fel vel√ľnk a kapcsolatot!
Név:
Telefon:
Email:
Elképzelés:

7 Marketing trend az idei évre

A marketing vil√°ga √°lland√≥an v√°ltozik, pl√°ne a k√∂z√∂ss√©gi m√©dia modern vil√°g√°ban.  A brendeknek folyamatosan kih√≠v√°s hogy versenyk√©pesek maradjanak a piacon. √ćme n√©h√°ny  tendencia amivel √©rdemes foglalkozni

  7 Marketing trend az idei évre

1.    VR

 


A virtu√°lis val√≥s√°g egyre gyakoribb√° v√°lik kis √©s nagy m√°rk√°kn√°l egyar√°nt! A VR marketing most nagyon felt√∂rekvŇĎben van √©s nem akn√°zta ki lehetŇĎs√©geit. √Črdemes figyelmet ford√≠tani r√°, ha val√≥ban egyedi √©s felejthetetlen rekl√°mmal szeretn√©nk elŇĎ√°llni.

 

 

2.    Pinterst

 


B√°r sokan z√°rt k√∂z√∂ss√©gi platformnak tartj√°k. Val√≥sz√≠nŇĪleg ez lesz a k√∂vetkezŇĎ nagy lehetŇĎs√©g a marketing vil√°g√°ban. A pinterest ugyanis biztos m√≥dja az √ľgyfelekkel val√≥ kapcsolattart√°sra a term√©kek √©s szolg√°ltat√°sok st√≠lusok szerinti t√°lal√°s√°ra. 2018-ban nagyobb marketinges szerephez jut a pinterest.

 

3.    User-Generated Content

 

A fogyasztok v√°gynak a m√°rka hiteless√©g√©re. Felm√©r√©sek szerint a felhaszn√°lok 86%-√°n√°l fontos az autentika, 60%-a szerint a felhaszn√°l√≥ √°ltal gener√°lt tartalom (UGC) a leghitelesebb m√≥dja egy term√©k promot√°l√°s√°nak. √ćgy sokkal hitelesebb √©s megb√≠zhat√≥bb m√≥don nyerik el a v√°s√°rl√≥k sz√≠v√©t √©s p√©nzt√°rc√°j√°t a c√©gek.

 

4.     Hangalap√ļ keres√©s

 

A hangkeres√©s az egyik leg gyorsabban elterjedt technol√≥gia a k√∂zelm√ļltban. Mennyivel k√©nyelmesebb, amikor van egy k√©rd√©sed √©s nem 10 linket kapsz, hanem egy k√∂zvetlen v√°laszt. Itt viszont fontos, hogy a marketingszakamberek helyes adatokat biztos√≠tsanak a fŇĎ hangszolg√°ltat√≥knak (Google, Apple, Microsoft) hogy azok megfelelŇĎ v√°laszt adjanak!

 

 

5.    Ňźszintes√©g

 

A brut√°lis ŇĎszintes√©g olyan aktu√°lis tendencia, amivel biztos a gyŇĎzelem. A marketingesek elŇĎszeretettel t√°rj√°k el√©nk √ļgy term√©keiket, szolg√°ltat√°sukat hogy „igen ez j√≥- √©s igen ez mŇĪk√∂dik” de tiszt√°ban vannak vele- √©s tudatj√°k is, hogy min kell m√©g csiszolniuk a k√∂zelj√∂vŇĎben! √Čs foglalkoznak az objekt√≠v vevŇĎi √©rt√©kel√©ssel. Ez az ŇĎszintes√©g a m√°rka integrit√°s√°hoz vezet, ami a bizalomhoz, ami a t√∂bb elad√°shoz!

 

 

6.    Chatbot 

 

A Chatbotok m√°r rengeteg oldalon felbukkanak. Egyre t√∂bben haszn√°lj√°k ak√°r a GYIK-re val√≥ v√°laszad√°sn√°l vagy rendel√©sek lead√°s√°n√°l. Hatalmas elŇĎnye, hogy „mindenre eml√©kszik” igy szem√©lyre szabottabb √ľzenetet k√ľldhet a kontextus alapj√°n.

 


7.    Influencer marketing 


M√°r 2017-ben is nagy divatja volt, de ez most sem hagyott al√°bb 2018-ra. K√∂lts√©ghat√©kony √©s bizalmat keltŇĎ megold√°s. K√∂nnyen alak√≠t ki k√∂z√∂ss√©gi p√°rbesz√©det a term√©k k√∂r√ľl √©s egyszerŇĪen jut el a rekl√°m kimondottan a c√©lk√∂z√∂ns√©ghez!