Aj√°nlatk√©r√©sVedd fel vel√ľnk a kapcsolatot!
Név:
Telefon:
Email:
Elképzelés:

Honlapkészítés

Egy honlap legyen sz√©p, k√∂nnyen kezelhetŇĎ, megtal√°lhat√≥ √©s hozzon min√©l t√∂bb eredm√©nyt tulajdonos√°nak. Az eredm√©ny b√°rmi lehet: asztalfoglal√°s, aj√°nlatk√©r√©s, v√°s√°rl√°s a web√°ruh√°zban, szobafoglal√°s vagy visszah√≠v√°s k√©r√©se. Ez a konverzi√≥. Minket csak ez √©rdekel. Ha √ľgyfeleinknek honlapjaink t√∂bb p√©nzt hoznak, az a mi hossz√ļ t√°v√ļ sikereink kulcsa. 

Honlapkészítés

Milyen honlapk√©sz√≠tŇĎ c√©get v√°lasszak?

Rengetegen vallj√°k magukat honlapk√©sz√≠tŇĎ c√©gnek. Mi alapj√°n lehet kiv√°lasztani a sz√°modra megfelelŇĎt? N√©zz√ľk √°t egy√ľtt, szerint√ľnk mi a fontos a webdesigner c√©g kiv√°laszt√°s√°ban. Ha egyet √©rtesz vel√ľnk, k√©rd aj√°nlatunkat! 

A honlapk√©sz√≠tŇĎ c√©g, akinek m√ļltja van

Sok fiatal tit√°nt tal√°lsz ma, akik p√°r ezer forint√©rt elv√°llalj√°k, hogy k√©sz√≠tenek Neked egy honlapot. Mi nem lesz√ľnk a legolcs√≥bbak k√∂z√∂tt, ezt el√°rulhatjuk. De mi m√°r akkor tudtuk a v√°laszt √ľgyfeleink k√©rd√©seire, amikor ezek a sr√°cok m√©g oviba j√°rtak. B√°r ez egy technol√≥giai ipar√°g, a probl√©m√°k megold√°sai √°ltal√°ban tapsztalatb√≥l sz√ľletnek. T√∂bb, mint 200 c√©g weboldal√°nak fejleszt√©s√©ben vett√ľnk r√©szt, mindegyik egyedi volt, saj√°t probl√©m√°kkal. A honlapk√©sz√≠t√©s szerint√ľnk nem sablonoz√°s, sokkal ink√°bb egyedi manifeszt√°ci√≥ja √ľgyfeleink √©rz√©seinek, st√≠lus√°nak √©s gondoltavil√°g√°nak.