Aj√°nlatk√©r√©sVedd fel vel√ľnk a kapcsolatot!
Név:
Telefon:
Email:
Elképzelés:

InstaPro

Az Instagram ma nagyobb boomot √©l meg, mint 8-10 √©vvel ezelŇĎtt a Facebook. Mind mag√°nszem√©lyk√©nt (influencer), mind c√©gk√©nt √©rdemes foglalkozni az Instagram jelenl√©t√ľnkkel, hiszen jelentŇĎs eredm√©nyek √©rhetŇĎek el, ha valakinek megfelelŇĎ nagys√°g√ļ k√∂vetŇĎt√°bora van. Nagyon fontos azonban, hogy ezek VAL√ďDI K√ĖVETŇźK, √©s ne v√°s√°rolt k√∂vetŇĎk legyenek, hiszen azokkal nem √©r√ľnk el semmit. Ilyen val√≥di k√∂vetŇĎk szerz√©s√©ben seg√≠t az InstaPro szoftver. 

InstaPro

Hogyan mŇĪk√∂dik az InstaPro?

ElŇĎsz√∂r is a MegrendelŇĎvel k√∂z√∂sen, meg kell hat√°roznunk azt a c√©lcsoportot, akikbŇĎl k√∂vetŇĎt√°bor√°t szeretn√© fel√©p√≠teni. Ezt tehetj√ľk #hashtag-ek vagy konkurencia Instagram profilok kiv√°laszt√°s√°val. Az InstaPro szoftvert ut√°na erre a kijel√∂lt c√©lcsoportra √°ll√≠tjuk r√°: a robot bek√∂veti azokat a felhaszn√°l√≥kat, akik a kiv√°lasztott #hashtag-eket haszn√°lj√°k, vagy v√©gigmegy a konkurens Instagram felhaszn√°l√≥ k√∂vetŇĎin, √©s elkezdi k√∂vetni azokat. A bek√∂vetett felhaszn√°l√≥k megtekintik a bek√∂vetŇĎ Instagram profilj√°t, √©s √°tlagban 5-10%-ban visszak√∂vetik azt. A robot 48 √≥ra m√ļlva kik√∂veti a bek√∂vetett felhaszn√°l√≥kat, mivel az Instagtram szab√°lyzata szerint maximum 7500 embert k√∂vethet egy felhaszn√°l√≥. Ha nem k√∂vetn√©nk ki, √≠gy √°tlagban egy h√©t alatt megtelne a bek√∂vetett felhaszn√°l√≥kkal fi√≥kunk. 

Mit eredményez mindez?

  1. Az Instagtram k√∂vetŇĎb√°zisunk folyamatosan n√∂vekszik. A bek√∂vetett emberek maximum 10%-a k√∂vetik ki a bek√∂vetŇĎt, ha ŇĎ visszavonja k√∂vet√©s√©t. Ezzel a m√≥dszerrel havonta 1000-10 000 k√∂vetŇĎ szerezhetŇĎ, mely k√©sŇĎbb is fixen megmarad.
  2. Azokat a fi√≥kokat is „megb√∂kj√ľk”, akik nem k√∂vetnek vissza. Ezzel gyakorlatilag bemutatkozunk nekik. 5-10%-os visszak√∂vet√©si ar√°ny mellet ez azt jelenti, hogy 1000 √ļj k√∂vetŇĎ megszerz√©se k√∂zben 10 000-20 000 ember n√©zi meg profilunkat. Ňźk gyakran kattintanak a bemutatkoz√°sunkban l√©vŇĎ linkre, √≠gy √ļgy is v√°s√°rl√≥kk√° v√°lhatnak, hogy nem lesznek az Instagramon k√∂vetŇĎink. Erre p√©lda az al√°bbi t√°bl√°zat, mely egyik mag√°norvos √ľgyfel√ľnk weboldal√°nak analitik√°j√°b√≥l sz√°rmazik. Ha megn√©zz√ľk, l√°thatjuk az Instagram hozta sz√°m√°ra a legt√∂bb mŇĪt√©tre jelentkez√©st az elm√ļlt h√≥napban. √Črdekess√©g m√©g ebben az eredm√©nyben az is, hogy az orvos c√©lcsoportja a 40+ koroszt√°ly, mely a t√©vhit szerint nem haszn√°lja intenz√≠ven az Instagramot.