Aj√°nlatk√©r√©sVedd fel vel√ľnk a kapcsolatot!
Név:
Telefon:
Email:
Elképzelés:

A j√≥ design j√≥ √ľzlet

De mi is az a jó design?!
Gyakran feltett k√©rd√©s, rengeteg v√°lasszal. Most √∂sszegyŇĪjt√∂tt√ľk 2018 legdomin√°nsabb trendjeit.
 

A j√≥ design j√≥ √ľzlet

•    Minimalista
•    Val√≥ban √∂nt t√ľkr√∂zi 
•    K√∂nnyen felismerhetŇĎ
•    Felhaszn√°l√≥bar√°t 
•    K√∂veti a jelenlegi trendeket


GRAFIKAI √ĖTLETEK


A grafikai design sz√©ps√©ge drasztikusabban fejlŇĎdik id√©n, mint az elm√ļlt √©vekben.  A feltŇĪnŇĎbb √©s f√©nyesebb megjelen√©s a jellemzŇĎ √©s a mer√©szebb sz√≠nek. M√°r 2017-ben is √∂sszefuthatunk mer√©szebb sz√≠npaletta v√°laszt√°ssal n√©h√°ny grafikusn√°l, de nem volt sz√°mottevŇĎ, ink√°bb k√≠s√©rleti f√°zis√°t √©lte.
 
Tippek tervezŇĎknek:
K√≠s√©rletezzen ki mer√©sz vibr√°l√≥ palett√°kat, hogy kiemelkedŇĎ munk√°kkal √°llhasson elŇĎ. 

Tippek webhely tulajdonosoknak:
Naponta 1,8 milli√°rd k√©pet t√∂ltenek fel k√ľl√∂nb√∂zŇĎ k√∂z√∂ss√©gi oldalakra. Ez√©rt fontos, hogy k√∂vesse az aktu√°lis trendeket ez√°ltal k√©pei kiemelkednek majd a t√∂megbŇĎl.


Sárga és rózsaszín

 

MeglepŇĎ √©s ritka kombin√°ci√≥: Halv√°ny r√≥zsasz√≠n m√©ly lil√°val keverve

 

 

T√ľrkiz √©s ibolya! LenyŇĪg√∂zŇĎ l√°tv√°nyt ny√ļjt, teli tal√°lat! 

 

 

TIPOGR√ĀFIA

 

Nem csak a grafika fontos, hanem a tipogr√°fia megfelelŇĎ haszn√°lata is elengedhetetlen a j√≥ vizu√°lis √©lm√©nyhez a felhaszn√°l√≥ sz√°m√°ra! 2018-ban a vastag betŇĪt√≠pus az uralkod√≥. MegfelelŇĎ betŇĪt√≠pussal kevert grafika t√∂k√©letes l√°tv√°nyt ny√ļjt. A megfelelŇĎ betŇĪt√≠pusok kiv√°laszt√°sa kritikus pont √©s nagy gyakorlatot ig√©nyel. Fontos idŇĎt ford√≠tani r√° √©s szak√©rtŇĎkre b√≠zni!


Tippek tervezŇĎknek:
Pr√≥b√°ljon ki t√∂bb betŇĪt√≠pus-kombin√°ci√≥t! A bet√ľk k√∂zti kontraszt nyerŇĎ p√°ros√≠t√°shoz vezet. De figyeljen a m√©retre, st√≠lusra √©s a karakterk√©szletre! Ne haszn√°ljon 3-n√°l t√∂bb betŇĪt√≠pust, mert kaotikus rendetlen hat√°st kelt.
 

Tippek webhely tulajdonosoknak:
Ha a grafikai megjelenés szép, de rossz tipográfiával rendelkezik, elrontja az összképezt! Keressen szakembert az oldalához, hogy valóban tökéletes végeredményt kapjon!


√ćme, n√©h√°ny √∂tlet amibŇĎl ihletet mer√≠thet:
 

 

 

 

 

Geometriai formák és alakzatok

 

A geometrikus formák érdekessé teszik a grafikát. Ez régóta így volt, marad és lesz is! A geometrikus design weboldalakon és bármely grafikai tervezésben felhasználható. Itt most ne az unalmas kockák vagy sokszögek világára gondoljunk, szárnyalhat a fantázia!

 

Tippek tervezŇĎknek:
Itt nem l√©tezik olyan aranyszab√°ly, ami lekorl√°tozn√° a geometriai form√°k haszn√°lat√°t. N√©gyzetek, t√©glalapok, k√∂r√∂k, h√°romsz√∂gek vagy a kre√°lt form√°k mint a sz√≠v vagy gy√©m√°nt is helyet kapnak a tervez√©sben. Fontos a megfelelŇĎ v√°laszt√°s, hogy a megfelelŇĎ √ľzenetet k√∂zvet√≠tse a felhaszn√°l√≥nak!  Fontos hogy illeszkedjen a koncepci√≥hoz, tipogr√°fi√°hoz √©s a sz√≠nekhez.

Tippek webhely tulajdonosoknak:
T√°j√©koz√≥djon a form√°k jelent√©s√©rŇĎl. Legyen √©rthetŇĎ √ľzenet√ľk.

Inspiráló ötletek:

 

 

 

 

KettŇĎs expoz√≠ci√≥:


Amikor egy filmkock√°ra t√∂bb k√©p ker√ľl. A fot√≥sokn√°l bevett m√≥dszer, a sz√ľrre√°lis hat√°s el√©r√©se √©rdek√©ben. 2018-ban divatj√°t √©li ez a st√≠lus.

Tippek tervezŇĎknek:
Photoshopban k√∂nnyen k√©sz√≠thet√ľnk ilyen k√©peket. 2018-ban az erŇĎs sz√≠nekkel val√≥ kever√©st haszn√°ljuk.

Tippek webhely tulajdonosoknak:
Ezek a k√©pek erŇĎsen jelen vannak a piacon! Pr√≥b√°lja ki k√©pein√©l egy √ľtŇĎs megjelen√©s √©rdek√©ben.

√ćme n√©h√°ny k√©p:

 

 


 

 

Szabadkézi rajzolás


A k√©zzel rajzolt hat√°st keltŇĎ illusztr√°ci√≥k sosem mennek ki a divatb√≥l. Ez igaz az idei √©vre is! Titkuk az eredetis√©g√ľkben √©s eredetis√©g√ľkben rejlik. Nem csak a fot√≥kat cser√©lik le erre, hanem az ikonokat √©s betŇĪt√≠pusokat is. Sz√∂vegn√©l arra figyelj√ľnk, hogy nehezebben olvashat√≥ az ilyen betŇĪt√≠pus, √ļgyhogy ker√ľlj√ľk a hosszabb sz√∂vegeket!

 

 

 

Ha √ļgy d√∂nt, hogy kipr√≥b√°lja a felsoroltakat, gyŇĎzŇĎdj√∂n meg r√≥la, hogy a felhaszn√°l√≥nak is megfelelŇĎ legyen a v√©geredm√©ny, hisz elsŇĎ sorban nekik tervez√ľnk!