AjánlatkérésVedd fel velünk a kapcsolatot!
Név:
Telefon:
Email:
Elképzelés:

A jó design jó üzlet

De mi is az a jó design?!
Gyakran feltett kérdés, rengeteg válasszal. Most összegyűjtöttük 2018 legdominánsabb trendjeit.
 

A jó design jó üzlet

•    Minimalista
•    Valóban önt tükrözi 
•    Könnyen felismerhető
•    Felhasználóbarát 
•    Követi a jelenlegi trendeket


GRAFIKAI ÖTLETEK


A grafikai design szépsége drasztikusabban fejlődik idén, mint az elmúlt években.  A feltűnőbb és fényesebb megjelenés a jellemző és a merészebb színek. Már 2017-ben is összefuthatunk merészebb színpaletta választással néhány grafikusnál, de nem volt számottevő, inkább kísérleti fázisát élte.
 
Tippek tervezőknek:
Kísérletezzen ki merész vibráló palettákat, hogy kiemelkedő munkákkal állhasson elő. 

Tippek webhely tulajdonosoknak:
Naponta 1,8 milliárd képet töltenek fel különböző közösségi oldalakra. Ezért fontos, hogy kövesse az aktuális trendeket ezáltal képei kiemelkednek majd a tömegből.


Sárga és rózsaszín

 

Meglepő és ritka kombináció: Halvány rózsaszín mély lilával keverve

 

 

Türkiz és ibolya! Lenyűgöző látványt nyújt, teli találat! 

 

 

TIPOGRÁFIA

 

Nem csak a grafika fontos, hanem a tipográfia megfelelő használata is elengedhetetlen a jó vizuális élményhez a felhasználó számára! 2018-ban a vastag betűtípus az uralkodó. Megfelelő betűtípussal kevert grafika tökéletes látványt nyújt. A megfelelő betűtípusok kiválasztása kritikus pont és nagy gyakorlatot igényel. Fontos időt fordítani rá és szakértőkre bízni!


Tippek tervezőknek:
Próbáljon ki több betűtípus-kombinációt! A betük közti kontraszt nyerő párosításhoz vezet. De figyeljen a méretre, stílusra és a karakterkészletre! Ne használjon 3-nál több betűtípust, mert kaotikus rendetlen hatást kelt.
 

Tippek webhely tulajdonosoknak:
Ha a grafikai megjelenés szép, de rossz tipográfiával rendelkezik, elrontja az összképezt! Keressen szakembert az oldalához, hogy valóban tökéletes végeredményt kapjon!


Íme, néhány ötlet amiből ihletet meríthet:
 

 

 

 

 

Geometriai formák és alakzatok

 

A geometrikus formák érdekessé teszik a grafikát. Ez régóta így volt, marad és lesz is! A geometrikus design weboldalakon és bármely grafikai tervezésben felhasználható. Itt most ne az unalmas kockák vagy sokszögek világára gondoljunk, szárnyalhat a fantázia!

 

Tippek tervezőknek:
Itt nem létezik olyan aranyszabály, ami lekorlátozná a geometriai formák használatát. Négyzetek, téglalapok, körök, háromszögek vagy a kreált formák mint a szív vagy gyémánt is helyet kapnak a tervezésben. Fontos a megfelelő választás, hogy a megfelelő üzenetet közvetítse a felhasználónak!  Fontos hogy illeszkedjen a koncepcióhoz, tipográfiához és a színekhez.

Tippek webhely tulajdonosoknak:
Tájékozódjon a formák jelentéséről. Legyen érthető üzenetük.

Inspiráló ötletek:

 

 

 

 

Kettős expozíció:


Amikor egy filmkockára több kép kerül. A fotósoknál bevett módszer, a szürreális hatás elérése érdekében. 2018-ban divatját éli ez a stílus.

Tippek tervezőknek:
Photoshopban könnyen készíthetünk ilyen képeket. 2018-ban az erős színekkel való keverést használjuk.

Tippek webhely tulajdonosoknak:
Ezek a képek erősen jelen vannak a piacon! Próbálja ki képeinél egy ütős megjelenés érdekében.

Íme néhány kép:

 

 


 

 

Szabadkézi rajzolás


A kézzel rajzolt hatást keltő illusztrációk sosem mennek ki a divatból. Ez igaz az idei évre is! Titkuk az eredetiségükben és eredetiségükben rejlik. Nem csak a fotókat cserélik le erre, hanem az ikonokat és betűtípusokat is. Szövegnél arra figyeljünk, hogy nehezebben olvasható az ilyen betűtípus, úgyhogy kerüljük a hosszabb szövegeket!

 

 

 

Ha úgy dönt, hogy kipróbálja a felsoroltakat, győződjön meg róla, hogy a felhasználónak is megfelelő legyen a végeredmény, hisz első sorban nekik tervezünk!