Aj√°nlatk√©r√©sVedd fel vel√ľnk a kapcsolatot!
Név:
Telefon:
Email:
Elképzelés:

Az adományozás még soha nem volt ilyen látványos

Ha a fizet√©shez az esetek t√∂bbs√©g√©ben bankk√°rty√°t haszn√°lunk, mi√©rt ne lehetne az adom√°nyoz√°shoz is ezt haszn√°lni? Ez volt a Miserior nevŇĪ seg√©lyszervezet kamp√°ny√°nak alap√∂tlete is, amihez egy kifejezetten meglepŇĎ m√©diumot v√°lasztottak.

Az adományozás még soha nem volt ilyen látványos

Honlapk√©sz√≠t√©s, z√°rt forr√°sk√≥d√ļ CMS rendszerre.

 

Egy olyan LCD kijelzŇĎs k√∂zt√©ri hirdet√©si megold√°st tal√°ltak ki, amely lehetŇĎv√© tette, hogy a j√°r√≥kelŇĎk az adom√°nyt a k√°rty√°juk leh√ļz√°s√°val tegy√©k meg. R√°ad√°sul a leh√ļz√≥ cs√≠k a k√©pernyŇĎ k√∂zep√©n volt, √©s a mozdulatot egy l√°tv√°nyos anim√°ci√≥ k√≠s√©rte, √≠gy a k√°rtya virtu√°lisan egy k√©ss√© alakult, amellyel egy szelet kenyeret szelhett√ľnk egy r√°szorul√≥nak, vagy megszabad√≠thattunk valakit a b√©kly√≥ib√≥l, lev√°gva az ŇĎt fogva tart√≥ k√∂telet.

 

Remek √∂tlet, √©s ha nem is ebbŇĎl j√∂tt √∂ssze az adom√°nyok nagy r√©sze, figyelemfelkelt√©sre √©s a Miserior tev√©kenys√©g√©nek bemutat√°s√°ra kitŇĪnŇĎen alkalmasak voltak.  

 

Kíváncsi vagyok, hogy itthon lennének-e olyanok akik ezzel a csekély összeggel is, de támogatnák a rászorulókat? Ha véleményed van írd meg kommentbe, ha tetszett a videó oszd meg a barátaiddal is.