AjánlatkérésVedd fel velünk a kapcsolatot!
Név:
Telefon:
Email:
Elképzelés:

Az adományozás még soha nem volt ilyen látványos

Ha a fizetéshez az esetek többségében bankkártyát használunk, miért ne lehetne az adományozáshoz is ezt használni? Ez volt a Miserior nevű segélyszervezet kampányának alapötlete is, amihez egy kifejezetten meglepő médiumot választottak.

Az adományozás még soha nem volt ilyen látványos

Honlapkészítés, zárt forráskódú CMS rendszerre.

 

Egy olyan LCD kijelzős köztéri hirdetési megoldást találtak ki, amely lehetővé tette, hogy a járókelők az adományt a kártyájuk lehúzásával tegyék meg. Ráadásul a lehúzó csík a képernyő közepén volt, és a mozdulatot egy látványos animáció kísérte, így a kártya virtuálisan egy késsé alakult, amellyel egy szelet kenyeret szelhettünk egy rászorulónak, vagy megszabadíthattunk valakit a béklyóiból, levágva az őt fogva tartó kötelet.

 

Remek ötlet, és ha nem is ebből jött össze az adományok nagy része, figyelemfelkeltésre és a Miserior tevékenységének bemutatására kitűnően alkalmasak voltak.  

 

Kíváncsi vagyok, hogy itthon lennének-e olyanok akik ezzel a csekély összeggel is, de támogatnák a rászorulókat? Ha véleményed van írd meg kommentbe, ha tetszett a videó oszd meg a barátaiddal is.