Aj√°nlatk√©r√©sVedd fel vel√ľnk a kapcsolatot!
Név:
Telefon:
Email:
Elképzelés:

Bev√°s√°rl√°s parancssz√≥ra - ezent√ļl nem felejted el a tejet! Instant get!

Eddig nem hoztak l√°zba se az okoshŇĪtŇĎk, se egy√©b interakt√≠v konyhai probl√©mamegold√≥k, sokkal ink√°bb √©rzŇĎd√∂tt rajtuk az erŇĎltetett innov√°ci√≥, mint a val√≥di haszn√°lhat√≥s√°g. Viszont ez a cucc eg√©szen lenyŇĪg√∂zŇĎ. Szerinted?

Bev√°s√°rl√°s parancssz√≥ra - ezent√ļl nem felejted el a tejet! Instant get!

Forradalmi bev√°s√°rl√°s!

Gyakorlatilag egy bev√°s√°rl√≥list√°t lehet k√©sz√≠teni vele, ak√°r diktafonk√©nt haszn√°lva lehet feljegyezni, hogy mire van sz√ľks√©g, ak√°r bescannelve egy term√©ket (LED-es technol√≥gi√°val). Ezek felker√ľlnek az Amazon Fresh bev√°s√°rl√≥list√°nkra, m√°r csak j√≥v√° kell hagyni √©s kisz√°ll√≠t√°si idŇĎpontot v√°lasztani √©s h√°zhoz is sz√°ll√≠tj√°k.

KeresŇĎoptimaliz√°l√°s, honlapk√©sz√≠t√©s kedvezŇĎ √°ron! EXPEDIENT KFT, PEST MEGYE

fresh.amazon.com/dash

Persze az√©rt a j√≥ √∂reg piacraj√°r√°s se rossz dolog, de rokonokn√°l kitapasztaltam, hogy mennyire k√©nyelmes √©s kedvezŇĎ az Amazon(.de) Prime szolg√°ltat√°sa, √≠gy errŇĎl is joggal felt√©telezhetŇĎ, hogy nagyon profi.

EgyelŇĎre csak Kalifornia √©s Washington √°llamok egyes r√©szein mŇĪk√∂dik, a k√∂vetkezŇĎ √°llom√°s val√≥sz√≠nŇĪleg New York lesz. Budapest lehet, hogy csak akkor ker√ľl sorra, amikor olimpi√°t rendez.