Aj√°nlatk√©r√©sVedd fel vel√ľnk a kapcsolatot!
Név:
Telefon:
Email:
Elképzelés:

Cola-Pepsi meccsek a foci vb elŇĎtt

Folytat√≥dik a √ľd√≠tŇĎk harca. Most √©ppen az idei brazil futball vil√°gbajnoks√°g teremt alkalmat a k√©t nagy amerikai italgy√°rt√≥nak, hogy megk√ľzdjenek egym√°ssal √©s egy vil√°gm√©retŇĪ kamp√°nnyal tov√°bb n√©pszer√ľs√≠ts√©k saj√°t term√©k√ľket. Persze nem egy p√°ly√°n fociznak: a Coca-Cola ugyanis a rendezv√©ny hivatalos szponzora.

 

Cola-Pepsi meccsek a foci vb elŇĎtt

Az Egy vil√°g, egy j√°t√©k (One World, One game) szlogennel fut√≥ Coca-Cola kamp√°ny rekl√°mfilmje azt fogalmazza meg k√©pi nyelven, hogy a futball egy √°ltal√°nos, mindenki √°ltal besz√©lt √©s ez√©rt √©rtett nemzetk√∂zi nyelv, √©ljen az illetŇĎ az Amazonas ment√©n, Kelet-Eur√≥p√°ban vagy √©ppen a T√°vol-Keleten. A kamp√°ny egy idŇĎben fut majd az eg√©sz vil√°gon.

http://www.expedient.hu/online-ajanlatkeres.html

 

 

A szabad ford√≠t√°sban "√Člj most", vagy "√Člj a m√°nak" (Live for now) jelmondatot v√°laszt√≥ Pepsi - b√°r messze nincs olyan kit√ľntetett szponzori szerepben, mint riv√°lisa - a ny√°ri vil√°gversenyre szint√©n vil√°gm√©retŇĪ rekl√°mkamp√°nnyal k√©sz√ľlt. Klipj√ľket a futballvil√°g nagy nemzetk√∂zi csillagaira √©p√≠tett√©k, a szpot v√°lasztott zen√©je pedig Dawid Bowie Heroes c√≠mŇĪ sz√°ma: mindezzel azt √ľzenik, hogy egy pillanatra mindannyian lehet√ľnk hŇĎs√∂k.

 

Mindk√©t m√°rka egy√©bk√©nt azt rem√©li, hogy a vil√°gbajnoks√°g gener√°lta megn√∂vekedett √©rdeklŇĎd√©s az √ľd√≠tŇĎitalokra, √©s magukra a m√°rk√°kra is jobban felh√≠vja majd a figyelmet √©s ez n√∂vekvŇĎ forgalmat eredm√©nyez.