Aj√°nlatk√©r√©sVedd fel vel√ľnk a kapcsolatot!
Név:
Telefon:
Email:
Elképzelés:

Egyedi vagy sablon alap√ļ weboldal az ide√°lis sz√°momra?

Gyakran felmer√ľl a k√©rd√©s: Egyedi, vagy sablon weboldal lenne a megfelelŇĎ a sz√°momra? T√©nyleg meg√©ri az idŇĎt, √©s a beruh√°z√°st az, hogy egyedi legyen a honlapom? Mik a k√ľl√∂nbs√©gek, √©s egy√°ltal√°n, ha a tartalom nagyon erŇĎs, √©s hat√°rozottan megszerkesztett, nem lenne el√©g a biztos sikerhez? A v√°laszhoz j√°rjunk v√©gig n√©h√°ny fontos l√©p√©st.

 

Egyedi vagy sablon alap√ļ weboldal az ide√°lis sz√°momra?

A v√°laszt√°s a legt√∂bb esetben csakis a megrendelŇĎn m√ļlik, √©s azon, mekkora budget √°ll rendelkez√©sre a honlap elk√©sz√≠t√©s√©hez. Ha logikusan gondolkozunk, ahhoz, hogy a siker√ľnk biztos legyen, sz√ľks√©ges, hogy valamivel t√∂bbet, jobbat ny√ļjtsunk a konkurenci√°nkn√°l.


Mennyit sz√°m√≠t az elsŇĎ benyom√°s?
 

√Āltal√°ban, ha valaki term√©ket – vagy szolg√°ltat√°st keres az interneten, √©s vagyunk olyan szerencs√©sek, hogy √©pp a mi weboldalunkon landol az illetŇĎ, az elsŇĎ 2-3 m√°sodpercben eld√∂nti azt, hogy a mi c√©g√ľnket b√≠zza e meg, √©s minket v√°laszt, vagy tov√°bb √°ll, csup√°n az alapj√°n, amit honlapunkon l√°t. Ez√©rt nagyon fontos, hogy valamivel megfogjuk az √©rdeklŇĎdŇĎt, legyen az a weboldalunk hangulata, fel√©p√≠t√©se, eszt√©tikai jellemzŇĎi, grafikai megjelen√©se √©s √≠gy tov√°bb. Elmondhatjuk teh√°t, hogy az elsŇĎ benyom√°s nagyon fontos, ha folyamatosan √ļj √ľgyfeleket k√≠v√°nunk szerezni, ehhez pedig elengedhetetlen az, hogy egyedi, letisztult, j√≥l √°tgondolt weboldalunk legyen.
 

Az egyedi webdesign gondosan megtervezett, a megrendelŇĎ elk√©pzel√©se szerint elk√©sz√≠tett, j√≥l fel√©p√≠tett, √©s hat√©kony weblapmotorra √©p√ľl. Aki hossz√ļ t√°von gondolkodik, nem √©rdemes kock√°zatot v√°llalnia azzal, hogy egy m√°r m√°sok √°ltal is haszn√°lt, sablonra h√ļzza r√° v√°llalkoz√°sa szolg√°ltat√°sainak, term√©keinek bemutat√°s√°t.
 

A technikai oldala a dolognak, hogy ha √Ėn egyedi weboldalt k√©sz√≠tett, szem√©lyre szabott lehetŇĎs√©geket k√≠n√°lnak fel a szakemberek, melyek a c√©lcsoportj√°hoz vannak igaz√≠tva, nem besz√©lve a k√©sŇĎbbi bŇĎv√≠t√©s lehetŇĎs√©g√©rŇĎl.        
 

Amennyiben sablon oldalt v√°laszt, lehetŇĎs√©gei nagyban korl√°tozottak az√°ltal, hogy oldal√°nak alapvetŇĎ tartalm√°n, a c√©glog√≥j√°n √©s n√©h√°ny az oldalon megjelenŇĎ alapsz√≠nen fel√ľl, melyet m√≥dos√≠that, meg van k√∂tve a keze, ez√°ltal a vizu√°lis k√ľl√∂nbs√©g, √©s a felhaszn√°l√≥i √©lm√©ny m√°r akkor elveszik, amikor a leendŇĎ √ľgyfele m√©g meg sem ismerte a c√©ge ny√ļjtotta lehetŇĎs√©geket.
 

√Ėsszegezve a fent le√≠rtakat, l√°ssuk melyik megold√°snak melyek az elŇĎnyei, illetve h√°tr√°nyai:
 

Egyéni Web Design РPro

- Személyre szabott

- Egyedi grafik√°val rendelkezik

- EgyszerŇĪbben friss√≠thetŇĎ, fejleszthetŇĎ

- Szakemberek által összeállított, komplett marketingfogásokat tartalmaz

Egyéni Web Design РKontra

- Befektetési költsége magasabb a sablon oldalakétól

- Elk√©sz√≠t√©s√©hez idŇĎre, konzult√°ci√≥ra van sz√ľks√©g az egyes szakemberekkel

 

Sablon Design - Pro

- K√∂lts√©g- √©s idŇĎ hat√©kony megold√°s

- Startup cégeknek hasznos lehet, a minél gyorsabb online megjelenés érdekében

Sablon Design - Kontra

- Nagy az esélye annak, hogy sok más cég is azonos sablont használ, így kialakul a látogató fejében az "ugyanaz, mint mindenki más", megjelenés érzése, amely nem mondható pozitívnak

- √Āltal√°ban nem felhaszn√°l√≥bar√°t, friss√≠t√©sekhez, fejleszt√©shez sz√ľks√©g lehet egy fejlesztŇĎre vagy programoz√≥ra (szaktud√°s hi√°ny√°ban)

- ElsŇĎ benyom√°s alapj√°n, √°ltal√°ban elfordulnak az √©rdeklŇĎdŇĎk az ilyen honlapokt√≥l