Aj√°nlatk√©r√©sVedd fel vel√ľnk a kapcsolatot!
Név:
Telefon:
Email:
Elképzelés:

A Google engedélyezni fogja az emojikat a fizetett hirdetésekben?

Emojikat fedeztek fel a „szabadban” a Google AdWords hirdet√©sek c√≠m√©ben, amely okot adhat annak a spekul√°ci√≥nak, hogy ez hamarosan el fog terjedni a hirdetŇĎk vil√°g√°ban.

R√©gebben m√°r volt ilyesmire p√©lda, de az felt√©telezhetŇĎen egy egyszerŇĪ kiskapu volt, amely enged√©lyezte bizonyos karakterek felhaszn√°l√°s√°t, √≠gy azok ideiglenesen √°tjuthattak a Google ellenŇĎrz√©sein.

A Google engedélyezni fogja az emojikat a fizetett hirdetésekben?

Azonban ez alkalommal okkal felt√©telezhetj√ľk, maradni is fognak az emojik a hirdet√©sekben.

Nagyj√°b√≥l egy h√≥nappal ezelŇĎtt kezdtek el felbukkanni az emojik az AdWords-ben, mikor a k√∂vetkezŇĎ hirdet√©s jelent meg a Google.de-n:

Emojik az AdWords hirdetésekben

A Google nemr√©giben √ļgy d√∂nt√∂tt, hogy az organic search list√°z√°sban enged√©lyezi az emojikat, amely egy figyelemrem√©lt√≥ v√°ltoztat√°st sejtet ennek az univerz√°lis, vizu√°lis nyelvnek a vil√°g√°ban. Az persze v√°rhat√≥, hogy lesznek korl√°toz√°sok, √©s csak a val√≥ban relev√°ns karakterek jelennek majd meg a keres√©si eredm√©nyekben.

 

Emojik az AdWords hirdetésekben

 

Milyen hatása lehet az emojiknak a hirdetésekben?

Haszn√°latuk term√©szetesen n√∂velni fogja a CTR-t (√°tkattint√°si ar√°ny), √©s v√©g√ľl a minŇĎs√©gi mutat√≥t is. M√°sr√©szrŇĎl, ez lehetŇĎs√©get ny√ļjt egy olyan ter√ľlet fejleszt√©s√©re, amelyre m√°r bŇĎven r√°f√©rne egy-k√©t kreat√≠v fejleszt√©s, fŇĎleg a facebook vil√°g√°ban.

 

Emojik az AdWords hirdetésekben

Akkor mit is jelent ez manaps√°g?

Tan√°csos lenne tov√°bbi j√≥v√°hagy√°sra v√°rni azzal kapcsolatban, hogy a Google val√≥ban enged√©lyezi az emojikat az AdWords-ben, mielŇĎtt k√≠s√©rletezni kezd√ľnk vele. Addig is, ann√°l a felt√©telez√©sn√©l kell maradnunk, hogy ez s√©rti a Google szab√°lyzat√°t.

Azonban a SEO list√°z√°sban j√≥v√°hagyott emojihaszn√°lat miatt, teljes m√©rt√©kben elk√©pzelhetŇĎ, hogy a k√∂zelj√∂vŇĎben meg√©rkezik a bejelent√©s, teh√°t nem √°rthat a v√°llalatoknak elgondolkodni azon, hogy mik√©nt h√ļzhatn√°nak hasznot a j√∂vŇĎben ebbŇĎl a lehetŇĎs√©gbŇĎl.