Aj√°nlatk√©r√©sVedd fel vel√ľnk a kapcsolatot!
Név:
Telefon:
Email:
Elképzelés:

Friss√ľlt a Google algoritmusa - a kisebb honlapoknak kedvezhet

A Google ism√©t √°talak√≠totta keresŇĎalgoritmus√°t. Ez az az algoritmus, amely a tal√°ltati lista alakul√°s√°√©rt felelŇĎs - √≠gy joggal k√©rdezhetj√ľk: Mi√©rt a v√°ltoz√°s? Nos, ezt nem tudjuk, azonban az bizots: a jelenlegi m√≥dos√≠t√°s vesztesei egy√©rtelmŇĪen a nagy m√°rk√°k. 

Friss√ľlt a Google algoritmusa - a kisebb honlapoknak kedvezhet

Komoly algoritmus friss√≠t√©sen esett √°t a Google keresŇĎje. Az ite.hu arr√≥l sz√°molt be, hogy az idei √©v tal√°n legjelentŇĎsebb m√≥dos√≠t√°sa t√∂rt√©nt az algoritmusban.

 

Az √ļj√≠t√°s a tal√°lati list√°kat √©rintette, a weboldalak sorrendje jelentŇĎs m√©rt√©kben megv√°ltozott glob√°lis szinten. Mindez pedig a nagy c√©geket, m√°rk√°kat √©rintette legink√°bb, akik nem potzit√≠van ir√°nyba mozdultak el a tal√°lati list√°kon.

 

A kis márkáknak és honlapoknak kedvez az algoritmus változás

A keresŇĎoptimaliz√°l√°ssal foglalkoz√≥ szakemberek √ļgy v√©lik, a v√°ltoz√°sok h√°tter√©ben a Google Panda algoritmusa √°llhat. Ennek bevezet√©s√©t m√°r kor√°bban bejelentett√©k – egy m√°rciusi konferenci√°n.

 

Az algoritmus c√©lja √©ppen az, amit most a keresŇĎben tapasztalhatunk: a kisebb weboldalak jobb helyez√©s√©nek biztos√≠t√°sa, √©s emellett igyekszik orvosolni a kor√°bbi algoritmus fut√°sok hib√°it is.