Aj√°nlatk√©r√©sVedd fel vel√ľnk a kapcsolatot!
Név:
Telefon:
Email:
Elképzelés:

Újítások a Google Earth-ben

A Google nemr√©giben √°talak√≠totta, meg√ļj√≠totta az Earth-√∂t, √©s egy dolog bizonyos, hogy meg√©rte k√©t √©vet v√°rni r√°.

Újítások a Google Earth-ben

Az Earth mostant√≥l be van √©p√≠tve a Chrome-ba, teh√°t nincs t√∂bb√© sz√ľks√©g r√°, hogy k√ľl√∂n let√∂lts√ľk a sz√°m√≠t√≥g√©pes appot, hogy hozz√°f√©rj√ľnk ehhez a rengeteg inform√°ci√≥hoz, k√©phez, vide√≥hoz.

Az Android appot is korszerŇĪs√≠tett√©k, √©s hamarosan a telefonos b√∂ng√©szŇĎrŇĎl, √©s iOS-rŇĎl is el√©rhetŇĎv√© v√°lik.

Sz√≥val mi az √ļj√≠t√°s a Google Earth-ben?

Sok minden.

Az elsŇĎ benyom√°s egy√©rtelmŇĪ: A fejleszt√©s m√©lt√≥ m√≥don √ľnnepli vil√°gunkat az√°ltal, hogy m√©g a legt√°volabbi eldugott zugokat is r√©szletesen meg√∂r√∂k√≠tni.

A f√∂ld kizoomolt n√©zet√©vel indul az Earth, egy r√∂vid bemutat√≥val a fejleszt√©sekrŇĎl.

Az oldals√≥ men√ľs√°vban tal√°lhat√≥ a men√ľgomb, ez alatt pedig a keresŇĎ. B√°rmely helyre k√©pes tal√°latot adni.

 

Google Earth √ļj√≠t√°sok

 

Az „utaz√≥” funkci√≥val √©rdekess√©geket, h√≠reket olvashatunk v√°rosokr√≥l, h√≠res √©p√ľletekrŇĎl, hegyekrŇĎl, v√≠zekrŇĎl, √©s gyakorlatilag b√°rmely hellyel kapcsolatban a f√∂ld√∂n. Felaj√°nl nek√ľnk helysz√≠neket, melyeket bebarangolhatunk.

 

Google Earth √ļj√≠t√°sokGoogle Earth √ļj√≠t√°sok

A dob√≥kocka ikonnal v√©letlenszerŇĪ helysz√≠neket kapunk, √©rdekess√©gekkel egy√ľtt, valahogy √ļgy, mint a Google keresŇĎben a „J√≥ napom van” lehetŇĎs√©ggel. Engem p√©ld√°ul egyetlen szempillant√°s alatt Tahitire vitt. A rep√ľl√©s anim√°ci√≥ sebess√©ge √°t√°ll√≠that√≥ a be√°ll√≠t√°sok men√ľpontban.

A k√ľl√∂nb√∂zŇĎ helyekre kattintva k√°rty√°kat kapunk, minden l√©nyeges inform√°ci√≥val ell√°tva.

Term√©szetesen a Street View funkci√≥ tov√°bbra is mŇĪk√∂dik, √≠gy eg√©szen k√∂zelrŇĎl bej√°rhatunk szinte ak√°rmilyen helyet.

 

Google Earth √ļj√≠t√°sok

 

Mi√©rt √©rdekes a Google Eart √ļj√≠t√°s sz√°munkra?

Egyr√©szt persze term√©szetes, hogy mint mag√°nemberek, olyan √©rdekess√©geket l√°thatunk, olvashatunk, melyeket sehol m√°shol. M√°sr√©szrŇĎl azonban a leg√ļjabb fejleszt√©sek a c√©gek sz√°m√°ra is hatalmas lehetŇĎs√©geket tartogatnak. Gondoljunk csak bele, hogy a k√ľl√∂nb√∂zŇĎ helyekn√©l megjelenŇĎ le√≠r√°sokat mennyien olvass√°k, √©s mennyire fontos az, hogy c√©g√ľnk sz√©khelye el√©rhetŇĎ legyen  a t√©rk√©pen. B√°rkihez eljuthatunk, b√°rki megtal√°lhat benn√ľnket. Gondoljunk csak a k√∂vetkezŇĎ keresŇĎszavakra:

 

Google Earth √ļj√≠t√°sok

 

√úgyelj√ľnk r√°, hogy mindenk√©ppen legyen felt√ľnktetve c√≠m√ľnk, telefonsz√°munk, email c√≠m√ľnk, nyitvatart√°sunk √©s honlapunk.