AjánlatkérésVedd fel velünk a kapcsolatot!
Név:
Telefon:
Email:
Elképzelés:

Íme néhány tipp honlapod megújításához

Kisvállalkozásod van, ami meglehetősen jól megy. Mindenki elfoglalt. A sok munkából ki sem láttok, így honlapotok prioritása háttérbe szorult. Minden alkalommal, mikor honlapodra nézel, kellemetlen érzés fog el, és megfogalmazod magadban, hogy egy nap majd megújíttatod. De mikor jön el az az „egy nap”?

Itt az ideje!

Íme néhány tipp honlapod megújításához

Míg vállalkozásod virágzik, addig sajnos ügyfeleid elijesztheted honlapoddal. Az a kellemetlen érzet, ami benned támad mikor honlapodra nézel, az sajnos ügyfeleidben, és leendő ügyfeleidben is ott van.

Ki akarna olyan céggel dolgozni, akinek ilyen régi stílusú, lassú, béna honlapja van?  kérdezed magadtól.

Ha figyelmen kívül hagyod a tényt, hogy céged oldalának megújításra van szüksége, annak súlyos következményei lehetnek. A honlapod megtekintése az első élmény, melyet ügyfeleid többsége átél. Tükörképet mutat cégedről. Tehát fontos az első benyomás, hogy meggyőzd leendő ügyfeleid.

Mire érdemes odafigyelni, ha meg akarod újítani honlapod

Mindamellett persze, hogy új színeket, layout-ot és megjelenést kell biztosítani, érdemes odafigyelni az oldal funkcionalitására, és a felhasználói élményre, amit nyújtunk. A megfelelő keresőoptimalizálás szintén része kell legyen egy jó honlapnak. Íme néhány egyedi elem, amire fontos odafigyelni:

Honlap design

Az újraszabott honlapodnak kreatívabb design elemek kellenek, hogy kitűnjön a számtalan oldal közül, amivel tele van az internet. Hogy észrevegyenek, honlapodnak egyedinek, de mégis relevánsnak és hasznosnak kell lennie.

Hogyan tegyük feltűnővé honlapunkat? Íme néhány 2017-es webdesign trend, amit megéri alkalmazni, hogy felújítsuk honlapunkat:

- Használjunk több geometriai elemet, alakzatot

- Használjunk kreatív, feltűnő betűtípust a honlap heading-jeihez

- Használjunk több színű képi világot

- Használjunk több GIF-et és animációt (de csak ízlésesen, ne vigyen minket vissza a     90-es évekbe)

- Legyen az oldal telefonbarát (reszponzív), hogy különböző méretű képernyőkön is jól   mutasson

- Legyen több kézzel rajzolt elem a honlapon

 

honlap felújítás

 

Felhasználói élmény

A honlapod felragyoghat, ha világos színeket, illusztrációkat, videókat és animációkat használsz, de ha a felhasználó nem találja amit keres a honlapon, hamar kilép és olyan oldalt keres, ahol könnyebb a navigáció.

Az internetfelhasználók tudják mit keresnek, és nincs türelmük ahhoz, hogy fölösleges időt töltsenek el a keresgéléssel. Szeretik az átlátható iránymutatásokat és instrukciókat. Mikor honlapodon navigálnak, a felhasználók azt szeretnék, ha egyenesen megmondanák nekik mit kell tenniük. Ezért kell tisztán, láthatóan megfogalmazott utasításokkal dolgoznunk.

A látogatók könnyedén megzavarodnak, ha egy honlapon azonnal millió gombbal találkoznak, ami mindegyik egy utasítást tartalmaz. Kíméld meg ettől honlapod látogatóit, és ne legyél gombőrült.

Mindemellett, ha csupán egy felhívás szerepel minden egyes oldalon, megkönnyíti a látogatóinknak, hogy megtalálják amit keresnekfőleg ha van egy feltűnő kereső sávunk minden oldal tetején.

 

Tartalom

Az elmúlt években a tartalom egyre nagyobb szerepet kapott a webdesign-ban. Az információ egyetlen gombnyomásra megszerezhető online, és mikor a felhasználók keresnek valamit, akkor releváns, azonnali válaszokat akarnak. Azáltal, hogy a felhasználók diktálnak, a keresőoptimalizálás lett a felhasználói élmény legelső prioritása. Ahhoz, hogy észrevehető legyen a honlapod nem elég, ha egyedi és kreatív a design. Bizonyítanod kell a keresőoptimalizátornak, és legelső sorban az internet felhasználóknak, hogy céged megbízható és irányadó információforrás. Ezt professzionális, megnyerő és hasznos tartalommal tudod biztosítani.

Értsd meg a célközönséged és igényeiket. Tudnod kell mit keresnek, és hogy a céged miként tud megoldást nyújtani problémáikra.

 

SEO

Míg az összes eddigi webdesign elem nagyban előremozdítja céged online jelenlétét, honlapod nem fog találkozni az igazi potenciális felhasználókörével, a megfelelő, rendszeres keresőoptimalizálás (SEO) nélkül. A modern SEO sokkal több, mint a kulcsszavak használata a címben és metákban. Az olyan webdesign elemeknek, amiket korábban említettünk, szintén fontos szerepe van a keresési rangsorolásban.

A modern fogyasztó egyik legjellemzőbb tulajdonsága, hogy a termékeket és szolgáltatásokat összehasonlítja az interneten. Összességében tehát, a mai digitális világban elengedhetetlenül fontos az online megjelenés, és mindaz, hogy ezt igényesen tegyük

Amennyiben Ön is úgy érzi, hogy honlapjának nem ártana egy újra tervezés, megújítás, vegye fel velünk a kapcsolatot, és mi biztosítjuk önnek, hogy cége kiérdemelje a tökéletes online megjelenés címét.