Aj√°nlatk√©r√©sVedd fel vel√ľnk a kapcsolatot!
Név:
Telefon:
Email:
Elképzelés:

√ćme n√©h√°ny tipp honlapod meg√ļj√≠t√°s√°hoz

Kisv√°llalkoz√°sod van, ami meglehetŇĎsen j√≥l megy. Mindenki elfoglalt. A sok munk√°b√≥l ki sem l√°ttok, √≠gy honlapotok priorit√°sa h√°tt√©rbe szorult. Minden alkalommal, mikor honlapodra n√©zel, kellemetlen √©rz√©s fog el, √©s megfogalmazod magadban, hogy egy nap majd meg√ļj√≠ttatod. De mikor j√∂n el az az „egy nap”?

Itt az ideje!

√ćme n√©h√°ny tipp honlapod meg√ļj√≠t√°s√°hoz

M√≠g v√°llalkoz√°sod vir√°gzik, addig sajnos √ľgyfeleid elijesztheted honlapoddal. Az a kellemetlen √©rzet, ami benned t√°mad mikor honlapodra n√©zel, az sajnos √ľgyfeleidben, √©s leendŇĎ √ľgyfeleidben is ott van.

Ki akarna olyan c√©ggel dolgozni, akinek ilyen r√©gi st√≠lus√ļ, lass√ļ, b√©na honlapja van?  k√©rdezed magadt√≥l.

Ha figyelmen k√≠v√ľl hagyod a t√©nyt, hogy c√©ged oldal√°nak meg√ļj√≠t√°sra van sz√ľks√©ge, annak s√ļlyos k√∂vetkezm√©nyei lehetnek. A honlapod megtekint√©se az elsŇĎ √©lm√©ny, melyet √ľgyfeleid t√∂bbs√©ge √°t√©l. T√ľk√∂rk√©pet mutat c√©gedrŇĎl. Teh√°t fontos az elsŇĎ benyom√°s, hogy meggyŇĎzd leendŇĎ √ľgyfeleid.

Mire √©rdemes odafigyelni, ha meg akarod √ļj√≠tani honlapod

Mindamellett persze, hogy √ļj sz√≠neket, layout-ot √©s megjelen√©st kell biztos√≠tani, √©rdemes odafigyelni az oldal funkcionalit√°s√°ra, √©s a felhaszn√°l√≥i √©lm√©nyre, amit ny√ļjtunk. A megfelelŇĎ keresŇĎoptimaliz√°l√°s szint√©n r√©sze kell legyen egy j√≥ honlapnak. √ćme n√©h√°ny egyedi elem, amire fontos odafigyelni:

Honlap design

Az √ļjraszabott honlapodnak kreat√≠vabb design elemek kellenek, hogy kitŇĪnj√∂n a sz√°mtalan oldal k√∂z√ľl, amivel tele van az internet. Hogy √©szrevegyenek, honlapodnak egyedinek, de m√©gis relev√°nsnak √©s hasznosnak kell lennie.

Hogyan tegy√ľk feltŇĪnŇĎv√© honlapunkat? √ćme n√©h√°ny 2017-es webdesign trend, amit meg√©ri alkalmazni, hogy fel√ļj√≠tsuk honlapunkat:

- Használjunk több geometriai elemet, alakzatot

- Haszn√°ljunk kreat√≠v, feltŇĪnŇĎ betŇĪt√≠pust a honlap heading-jeihez

- Haszn√°ljunk t√∂bb sz√≠nŇĪ k√©pi vil√°got

- Haszn√°ljunk t√∂bb GIF-et √©s anim√°ci√≥t (de csak √≠zl√©sesen, ne vigyen minket vissza a     90-es √©vekbe)

- Legyen az oldal telefonbar√°t (reszponz√≠v), hogy k√ľl√∂nb√∂zŇĎ m√©retŇĪ k√©pernyŇĎk√∂n is j√≥l   mutasson

- Legyen több kézzel rajzolt elem a honlapon

 

honlap fel√ļj√≠t√°s

 

Felhasználói élmény

A honlapod felragyoghat, ha világos színeket, illusztrációkat, videókat és animációkat használsz, de ha a felhasználó nem találja amit keres a honlapon, hamar kilép és olyan oldalt keres, ahol könnyebb a navigáció.

Az internetfelhaszn√°l√≥k tudj√°k mit keresnek, √©s nincs t√ľrelm√ľk ahhoz, hogy f√∂l√∂sleges idŇĎt t√∂ltsenek el a keresg√©l√©ssel. Szeretik az √°tl√°that√≥ ir√°nymutat√°sokat √©s instrukci√≥kat. Mikor honlapodon navig√°lnak, a felhaszn√°l√≥k azt szeretn√©k, ha egyenesen megmondan√°k nekik mit kell tenni√ľk. Ez√©rt kell tiszt√°n, l√°that√≥an megfogalmazott utas√≠t√°sokkal dolgoznunk.

A l√°togat√≥k k√∂nnyed√©n megzavarodnak, ha egy honlapon azonnal milli√≥ gombbal tal√°lkoznak, ami mindegyik egy utas√≠t√°st tartalmaz. K√≠m√©ld meg ettŇĎl honlapod l√°togat√≥it, √©s ne legy√©l gombŇĎr√ľlt.

Mindemellett, ha csup√°n egy felh√≠v√°s szerepel minden egyes oldalon, megk√∂nny√≠ti a l√°togat√≥inknak, hogy megtal√°lj√°k amit keresnekfŇĎleg ha van egy feltŇĪnŇĎ keresŇĎ s√°vunk minden oldal tetej√©n.

 

Tartalom

Az elm√ļlt √©vekben a tartalom egyre nagyobb szerepet kapott a webdesign-ban. Az inform√°ci√≥ egyetlen gombnyom√°sra megszerezhetŇĎ online, √©s mikor a felhaszn√°l√≥k keresnek valamit, akkor relev√°ns, azonnali v√°laszokat akarnak. Az√°ltal, hogy a felhaszn√°l√≥k dikt√°lnak, a keresŇĎoptimaliz√°l√°s lett a felhaszn√°l√≥i √©lm√©ny legelsŇĎ priorit√°sa. Ahhoz, hogy √©szrevehetŇĎ legyen a honlapod nem el√©g, ha egyedi √©s kreat√≠v a design. Bizony√≠tanod kell a keresŇĎoptimaliz√°tornak, √©s legelsŇĎ sorban az internet felhaszn√°l√≥knak, hogy c√©ged megb√≠zhat√≥ √©s ir√°nyad√≥ inform√°ci√≥forr√°s. Ezt professzion√°lis, megnyerŇĎ √©s hasznos tartalommal tudod biztos√≠tani.

√Črtsd meg a c√©lk√∂z√∂ns√©ged √©s ig√©nyeiket. Tudnod kell mit keresnek, √©s hogy a c√©ged mik√©nt tud megold√°st ny√ļjtani probl√©m√°ikra.

 

SEO

M√≠g az √∂sszes eddigi webdesign elem nagyban elŇĎremozd√≠tja c√©ged online jelenl√©t√©t, honlapod nem fog tal√°lkozni az igazi potenci√°lis felhaszn√°l√≥k√∂r√©vel, a megfelelŇĎ, rendszeres keresŇĎoptimaliz√°l√°s (SEO) n√©lk√ľl. A modern SEO sokkal t√∂bb, mint a kulcsszavak haszn√°lata a c√≠mben √©s met√°kban. Az olyan webdesign elemeknek, amiket kor√°bban eml√≠tett√ľnk, szint√©n fontos szerepe van a keres√©si rangsorol√°sban.

A modern fogyaszt√≥ egyik legjellemzŇĎbb tulajdons√°ga, hogy a term√©keket √©s szolg√°ltat√°sokat √∂sszehasonl√≠tja az interneten. √Ėsszess√©g√©ben teh√°t, a mai digit√°lis vil√°gban elengedhetetlen√ľl fontos az online megjelen√©s, √©s mindaz, hogy ezt ig√©nyesen tegy√ľk

Amennyiben √Ėn is √ļgy √©rzi, hogy honlapj√°nak nem √°rtana egy √ļjra tervez√©s, meg√ļj√≠t√°s, vegye fel vel√ľnk a kapcsolatot, √©s mi biztos√≠tjuk √∂nnek, hogy c√©ge ki√©rdemelje a t√∂k√©letes online megjelen√©s c√≠m√©t.