AjánlatkérésVedd fel velünk a kapcsolatot!
Név:
Telefon:
Email:
Elképzelés:

Honlapkészítés, keresőoptimalizálás, tartalommenedzsment az egészségügyben

Az Expedient és munkatársai az egészségügyi online marketing minden szegmensét megjárták már: a legkisebb háziorvosi praxistól a világ legnagyobb gyógyszergyáraiig (lásd lejjebb példáink) mindenkinek készítetünk már honlapot, keresőoptimalizáltuk meglévő oldalaikat, végeztünk honlap fenntartást (tartalmak írása, keresőoptimalizált elhelyezése, linkmarketing). 

Honlapkészítés, keresőoptimalizálás, tartalommenedzsment az egészségügyben

Egészségügyi online marketingben így annyi tapasztalatra tettünk szert, mint talán kevesen az országban. Ismerjük a szabályokat, törvényeket, de a kiskapukat is. Készítettünk sikeres kampányokat olyan gyógyszereknek, vakcináknak is, melyek reklámozása törvényileg tiltott, mégis átment minden szűrőn és eredményességében is kiemelkedő volt.

Az amerikai multik tudásából merítve magyar nagyvállalatok tapasztalatain át mindent belesűrítettünk ebbe az online marketing csomagba, ami előnyére válhat akár egy háziorvosnak, de egy másik multinacionális cégnek is.
 

Mivel ilyen széleskörű a potenciális felhasználók száma, ezért nyilvánvalóan egyedi briefelés és ajánlat szükséges minden projektre, de már a kezdő csomagunk, mely most év végi akciónkban 220.000 forint helyett csak 149.000 forint, is tartalmazza a következőket:
 


egyetemi kutatásaink alapján kialakított, extra erősségben keresőoptimalizált, egyedi honlapmotor

közösségi média marketing bekötések

teljes körű, könnyen használható adminisztrációs felület, melynek segítségével a weboldal nagy része szaktudás nélkül módosítható

szabványoknak megfelelő, mobil eszközökön is megjelenő, responzív technológiájú kialakítás

egyedi, magas szintű, online grafikában 10 éve dolgozó festőművész által készített, különleges design

marketing nyomon követő csomag, mely segítségével elemezheti, melyik marketing eszköz tereli a legtöbb látogatót céloldalaira



Az alapcsomag menüpontokban és funkciókban tér el az összetettebb csomagoktól, vedd fel a kapcsolatot velünk ide kattintva, beszéljünk a részletekről!
 

 


Kapcsolódó ajánlataink

Honlapkészítési ajánlatunk ügyvédi irodák részéreHonlapkészítés könyvelőirodák részére

Honlapkészítés, webáruház készítési ajánlatunkHonlapkészítés utazási irodák részére