Aj√°nlatk√©r√©sVedd fel vel√ľnk a kapcsolatot!
Név:
Telefon:
Email:
Elképzelés:

Honlapk√©sz√≠t√©s, keresŇĎoptimaliz√°l√°s, tartalommenedzsment az eg√©szs√©g√ľgyben

Az Expedient √©s munkat√°rsai az eg√©szs√©g√ľgyi online marketing minden szegmens√©t megj√°rt√°k m√°r: a legkisebb h√°ziorvosi praxist√≥l a vil√°g legnagyobb gy√≥gyszergy√°raiig (l√°sd lejjebb p√©ld√°ink) mindenkinek k√©sz√≠tet√ľnk m√°r honlapot, keresŇĎoptimaliz√°ltuk megl√©vŇĎ oldalaikat, v√©gezt√ľnk honlap fenntart√°st (tartalmak √≠r√°sa, keresŇĎoptimaliz√°lt elhelyez√©se, linkmarketing). 

Honlapk√©sz√≠t√©s, keresŇĎoptimaliz√°l√°s, tartalommenedzsment az eg√©szs√©g√ľgyben

Eg√©szs√©g√ľgyi online marketingben √≠gy annyi tapasztalatra tett√ľnk szert, mint tal√°n kevesen az orsz√°gban. Ismerj√ľk a szab√°lyokat, t√∂rv√©nyeket, de a kiskapukat is. K√©sz√≠tett√ľnk sikeres kamp√°nyokat olyan gy√≥gyszereknek, vakcin√°knak is, melyek rekl√°moz√°sa t√∂rv√©nyileg tiltott, m√©gis √°tment minden szŇĪrŇĎn √©s eredm√©nyess√©g√©ben is kiemelkedŇĎ volt.

Az amerikai multik tud√°s√°b√≥l mer√≠tve magyar nagyv√°llalatok tapasztalatain √°t mindent belesŇĪr√≠tett√ľnk ebbe az online marketing csomagba, ami elŇĎny√©re v√°lhat ak√°r egy h√°ziorvosnak, de egy m√°sik multinacion√°lis c√©gnek is.
 

Mivel ilyen sz√©lesk√∂rŇĪ a potenci√°lis felhaszn√°l√≥k sz√°ma, ez√©rt nyilv√°nval√≥an egyedi briefel√©s √©s aj√°nlat sz√ľks√©ges minden projektre, de m√°r a kezdŇĎ csomagunk, mely most √©v v√©gi akci√≥nkban 220.000 forint helyett csak 149.000 forint, is tartalmazza a k√∂vetkezŇĎket:
 


egyetemi kutat√°saink alapj√°n kialak√≠tott, extra erŇĎss√©gben keresŇĎoptimaliz√°lt, egyedi honlapmotor

közösségi média marketing bekötések

teljes k√∂rŇĪ, k√∂nnyen haszn√°lhat√≥ adminisztr√°ci√≥s fel√ľlet, melynek seg√≠ts√©g√©vel a weboldal nagy r√©sze szaktud√°s n√©lk√ľl m√≥dos√≠that√≥

szabv√°nyoknak megfelelŇĎ, mobil eszk√∂z√∂k√∂n is megjelenŇĎ, responz√≠v technol√≥gi√°j√ļ kialak√≠t√°s

egyedi, magas szintŇĪ, online grafik√°ban 10 √©ve dolgoz√≥ festŇĎmŇĪv√©sz √°ltal k√©sz√≠tett, k√ľl√∂nleges design

marketing nyomon k√∂vetŇĎ csomag, mely seg√≠ts√©g√©vel elemezheti, melyik marketing eszk√∂z tereli a legt√∂bb l√°togat√≥t c√©loldalairaAz alapcsomag men√ľpontokban √©s funkci√≥kban t√©r el az √∂sszetettebb csomagokt√≥l, vedd fel a kapcsolatot vel√ľnk ide kattintva, besz√©lj√ľnk a r√©szletekrŇĎl!
 

 


Kapcsolódó ajánlataink

Honlapk√©sz√≠t√©si aj√°nlatunk √ľgyv√©di irod√°k r√©sz√©reHonlapk√©sz√≠t√©s k√∂nyvelŇĎirod√°k r√©sz√©re

Honlapkészítés, webáruház készítési ajánlatunkHonlapkészítés utazási irodák részére