AjánlatkérésVedd fel velünk a kapcsolatot!
Név:
Telefon:
Email:
Elképzelés:

Ügyfélszerzés hatékonyan - könyvelőirodák részére kialakított csomagajánlatunk

Szerezz minél több ügyfelet könnyedén könyvelő irodádba az internet segítségével! Hogyan lehetséges ez? Nos, ahhoz, hogy internetről szerezz ügyfelet, nem elég egy weboldal. Egy kiváló minőségű weboldalra van szükséged, és hozzáértő szakemberekre, akiknek segítségével irodád a Google első oldalaira kerül.

Ügyfélszerzés hatékonyan - könyvelőirodák részére kialakított csomagajánlatunk

Az Expedient Kft. sok éves tapasztalattal rendelkezik weboldalkészítés és keresőoptimalizálás témakörben. Mi minőségi weblapokat készítünk, és nagy figyelmet fordítunk arra, hogy ügyfeleink valóban a Google találati lista elejére kerüljenek! A befektetett pénz és idő mindig megtérül nálunk – ezt a növekvő ügyfelek számából fogod majd látni.
 

Mivel ilyen széleskörű a potenciális felhasználók száma, ezért nyilvánvalóan egyedi briefelés és ajánlat szükséges minden projektre, de már a kezdő csomagunk, mely most év végi akciónkban 220.000 forint helyett csak 149.000 forint, is tartalmazza a következőket:
 


egyetemi kutatásaink alapján kialakított, extra erősségben keresőoptimalizált, egyedi honlapmotor

közösségi média marketing bekötések

teljes körű, könnyen használható adminisztrációs felület, melynek segítségével a weboldal nagy része szaktudás nélkül módosítható

szabványoknak megfelelő, mobil eszközökön is megjelenő, responzív technológiájú kialakítás

egyedi, magas szintű, online grafikában 10 éve dolgozó festőművész által készített, különleges design

marketing nyomon követő csomag, mely segítségével elemezheti, melyik marketing eszköz tereli a legtöbb látogatót céloldalaira


 

Az alapcsomag menüpontokban és funkciókban tér el az összetettebb csomagoktól, vedd fel a kapcsolatot velünk ide kattintva, beszéljünk a részletekről!
 

Honlapkészítés, keresőoptimalizálás könyvelőirodák részére