AjánlatkérésVedd fel velünk a kapcsolatot!
Név:
Telefon:
Email:
Elképzelés:

Honlapkészítés, keresőoptimalizálás ügyvédi irodák részére

Napjainkban az emberek többsége már mindent az interneten keres: ügyes fodrászt, finom ételeket felszolgáló éttermet, remek autó szervizt, de még ügyvédi irodát is, ha oda kerül a sor. A Te ügyvédi irodád hányadik oldalon foglal helyet a Google találatai között? Ha nincs benne az első három oldalban, akkor sajnos vagy egy rossz hírem: az internetezők többsége nem téged fog választani…

Honlapkészítés, keresőoptimalizálás ügyvédi irodák részéreSzeretnéd ha ügyvédi irodád honlapja a keresők első oldalán szerepelne?

Ne keseredj el, van megoldás ennek érdekében: az Expedient Kft. több mint 10 éves tapasztalattal rendelkezik mind weboldalkészítés, mind pedig keresőoptimalizálás terén. Ha szeretnél Te is egy profi weboldalt és a Google első oldalain szerepelni – s ezáltal minél több ügyfelet szerezni – jó helyen jársz, hiszen az Expedient pont ebben tud segítséget nyújtani, ráadásul a Magyar Ügyvédi Kamara előírásainak megfelelően dolgozunk.

 

Mivel ilyen széleskörű a potenciális felhasználók száma, ezért nyilvánvalóan egyedi briefelés és ajánlat szükséges minden projektre, de már a kezdő csomagunk, mely most év végi akciónkban 220.000 forint helyett csak 149.000 forint, is tartalmazza a következőket:
 


egyetemi kutatásaink alapján kialakított, extra erősségben keresőoptimalizált, egyedi honlapmotor

közösségi média marketing bekötések

teljes körű, könnyen használható adminisztrációs felület, melynek segítségével a weboldal nagy része szaktudás nélkül módosítható

szabványoknak megfelelő, mobil eszközökön is megjelenő, responzív technológiájú kialakítás

egyedi, magas szintű, online grafikában 10 éve dolgozó festőművész által készített, különleges design

marketing nyomon követő csomag, mely segítségével elemezheti, melyik marketing eszköz tereli a legtöbb látogatót céloldalairaAz alapcsomag menüpontokban és funkciókban tér el az összetettebb csomagoktól, vedd fel a kapcsolatot velünk ide kattintva, beszéljünk a részletekről!
 

Honlapkészítés ügyvédi irodák részére