Aj√°nlatk√©r√©sVedd fel vel√ľnk a kapcsolatot!
Név:
Telefon:
Email:
Elképzelés:

Honlap megoldásaink utazási irodák részére

Vista, Smart Travel, Alfa Tours – mind sikeres weboldalak – mind a mi tervez√©s√ľnkben, kivitelez√©s√ľnkben. Az utaz√°si irod√°k online marketingj√©nek ter√ľlet√©n majdnem egy √©vtizedes tapasztalatunk van. 

Honlap megoldásaink utazási irodák részére

A Vista, melynek honlapj√°t √°tdolgozva h√°romszorosra n√∂velt√ľk webforgalm√°t az egyik legnagyobb magyar utaz√°si iroda. A Smart Travel √©s az Alfatours viszont olyan felt√∂rekvŇĎ, sikeres kis tigrisei a magyar utaz√°si iroda piacnak, melyek fejlŇĎds√©hez elengedhetetlen egy √ľtŇĎs online marketing jelenl√©t. KeresŇĎoptimaliz√°l√°s, k√∂z√∂ss√©gi m√©dia marketing √©s az utaz√°si irod√°knak sz√≥l√≥ speci√°lis tr√ľkk√∂k azok, melyek sikeress√© teszik azokat a honlapokat, melyeket az Expedient k√©sz√≠t sz√°mukra. 
 


 

Mivel ilyen sz√©lesk√∂rŇĪ a potenci√°lis felhaszn√°l√≥k sz√°ma, ez√©rt nyilv√°nval√≥an egyedi briefel√©s √©s aj√°nlat sz√ľks√©ges minden projektre, de m√°r a kezdŇĎ csomagunk, mely most √©v v√©gi akci√≥nkban 270.000 forint helyett csak 189.000 forint, is tartalmazza a k√∂vetkezŇĎket:
 


egyetemi kutat√°saink alapj√°n kialak√≠tott, extra erŇĎss√©gben keresŇĎoptimaliz√°lt, egyedi honlapmotor

közösségi média marketing bekötések

teljes k√∂rŇĪ, k√∂nnyen haszn√°lhat√≥ adminisztr√°ci√≥s fel√ľlet, melynek seg√≠ts√©g√©vel a weboldal nagy r√©sze szaktud√°s n√©lk√ľl m√≥dos√≠that√≥

szabv√°nyoknak megfelelŇĎ, mobil eszk√∂z√∂k√∂n is megjelenŇĎ, responz√≠v technol√≥gi√°j√ļ kialak√≠t√°s

egyedi, magas szintŇĪ, online grafik√°ban 10 √©ve dolgoz√≥ festŇĎmŇĪv√©sz √°ltal k√©sz√≠tett, k√ľl√∂nleges design

marketing nyomon k√∂vetŇĎ csomag, mely seg√≠ts√©g√©vel elemezheti, melyik marketing eszk√∂z tereli a legt√∂bb l√°togat√≥t c√©loldalairaAz alapcsomag men√ľpontokban √©s funkci√≥kban t√©r el az √∂sszetettebb csomagokt√≥l, vedd fel a kapcsolatot vel√ľnk ide kattintva, besz√©lj√ľnk a r√©szletekrŇĎl!
 

 

 


Kapcsolódó ajánlataink

Honlapk√©sz√≠t√©si aj√°nlatunk √ľgyv√©di irod√°k r√©sz√©reHonlapk√©sz√≠t√©s k√∂nyvelŇĎirod√°k r√©sz√©re

Honlapkészítés, webáruház készítési ajánlatunkHonlapkészítés utazási irodák részére