AjánlatkérésVedd fel velünk a kapcsolatot!
Név:
Telefon:
Email:
Elképzelés:

Honlap megoldásaink utazási irodák részére

Vista, Smart Travel, Alfa Tours – mind sikeres weboldalak – mind a mi tervezésünkben, kivitelezésünkben. Az utazási irodák online marketingjének területén majdnem egy évtizedes tapasztalatunk van. 

Honlap megoldásaink utazási irodák részére

A Vista, melynek honlapját átdolgozva háromszorosra növeltük webforgalmát az egyik legnagyobb magyar utazási iroda. A Smart Travel és az Alfatours viszont olyan feltörekvő, sikeres kis tigrisei a magyar utazási iroda piacnak, melyek fejlődséhez elengedhetetlen egy ütős online marketing jelenlét. Keresőoptimalizálás, közösségi média marketing és az utazási irodáknak szóló speciális trükkök azok, melyek sikeressé teszik azokat a honlapokat, melyeket az Expedient készít számukra. 
 


 

Mivel ilyen széleskörű a potenciális felhasználók száma, ezért nyilvánvalóan egyedi briefelés és ajánlat szükséges minden projektre, de már a kezdő csomagunk, mely most év végi akciónkban 270.000 forint helyett csak 189.000 forint, is tartalmazza a következőket:
 


egyetemi kutatásaink alapján kialakított, extra erősségben keresőoptimalizált, egyedi honlapmotor

közösségi média marketing bekötések

teljes körű, könnyen használható adminisztrációs felület, melynek segítségével a weboldal nagy része szaktudás nélkül módosítható

szabványoknak megfelelő, mobil eszközökön is megjelenő, responzív technológiájú kialakítás

egyedi, magas szintű, online grafikában 10 éve dolgozó festőművész által készített, különleges design

marketing nyomon követő csomag, mely segítségével elemezheti, melyik marketing eszköz tereli a legtöbb látogatót céloldalairaAz alapcsomag menüpontokban és funkciókban tér el az összetettebb csomagoktól, vedd fel a kapcsolatot velünk ide kattintva, beszéljünk a részletekről!
 

 

 


Kapcsolódó ajánlataink

Honlapkészítési ajánlatunk ügyvédi irodák részéreHonlapkészítés könyvelőirodák részére

Honlapkészítés, webáruház készítési ajánlatunkHonlapkészítés utazási irodák részére