Aj√°nlatk√©r√©sVedd fel vel√ľnk a kapcsolatot!
Név:
Telefon:
Email:
Elképzelés:

√ćgy festen√©nek a szexista rekl√°mok pasikkal

Vide√≥t k√©sz√≠tett a Buzzfeed, amelyben √°ltaluk szexist√°nak √≠t√©lt rekl√°mokat alak√≠tottak √°t olyan m√≥don, hogy az azokban t√°rgyias√≠tott, elsŇĎsorban az idomaik√©rt megjelenŇĎ nŇĎi szereplŇĎket f√©rfiakra cser√©lt√©k.

√ćgy festen√©nek a szexista rekl√°mok pasikkal

KeresŇĎoptimaliz√°lt honlapk√©sz√≠t√©s, kedvezŇĎ √°ron! K√©rje egyedi aj√°nlatunkat!

Kattints ide!

KeresŇĎoptimalit√°lt honlapk√©sz√≠t√©s!

 

A meglehetŇĎsen direkt, „Ha a nŇĎi szerepeket f√©rfiak j√°tszan√°k a rekl√°mokban” c√≠met viselŇĎ vide√≥ban h√°rom – fŇĎk√©nt az Egyes√ľlt √Āllamokban akt√≠v – m√°rka, a GoDaddy webes c√©g, a Hardee's/Carl's Jr. burgerek √©s a Doritos chips szpotjait alak√≠tott√°k √°t.

 

 

Az Adweek besz√°mol√≥ja szerint ezek k√∂z√ľl csak az elsŇĎ kettŇĎ volt val√≥j√°ban az √ľgyf√©l √°ltal is elfogadott rekl√°m, a Doritos szpotja egy rekl√°mversenyre k√©sz√ľlt, amelyet a chipsgy√°rt√≥ √°ltal√°ban a Super Bowl elŇĎtt rendez √©s a gyŇĎztes p√°ly√°z√≥ munk√°j√°t be is mutatj√°k a sportesem√©ny legend√°s rekl√°msz√ľnet√©ben, de v√©g√ľl nem ez nyert, b√°r megn√©zt√©k t√∂bb mint k√©t milli√≥an. (Hasonl√≥ versenyt rendezt√©k id√©n is, mi pedig a leggusztustalanabbnak √©pp a Doritos vide√≥j√°t √≠t√©lt√ľk.)

 

A GoDaddy és a Hardee's/Carl's Jr. reklámja viszont hivatalos szpotok voltak, lent az eredeti verziók láthatók.

 

Honlapk√©sz√≠t√©s kedvezŇĎ √°ron! Mobilbar√°t, reszponz√≠v oldalak k√©sz√≠t√©se! K√©rje aj√°nlatunkat!

 

 

Szexizmus ide vagy oda, az Adage √©s a Creativity kor√°bban magasztalta a Kate Upton t√°ncos modellel a Carl's Jr. burger sz√°m√°ra k√©sz√≠tett erŇĎsen erotikus szpotokat is, amelyeket am√ļgy a 72andSunny k√©sz√≠tett.