AjánlatkérésVedd fel velünk a kapcsolatot!
Név:
Telefon:
Email:
Elképzelés:

15 ingyenes ikonkészlet

Ha a webdesignra kerül a sor, főként az ui (felhasználói felület) design-ra, az ikonok kritikus szerepet játszanak benne. Ha helyesen használjuk őket, képesek fokozni bármely webdesign hatását, hozzáadott vizuális értékükkel. Azonban minden egyes alkalommal újonnan tervezett ikonokkal előrukkolni rendkívül időigényes, és nem túl praktikus megoldás.

15 ingyenes ikonkészlet

Szerencsénkre, a web tele van nagyszerű forrásokkal, és számtalan jó minőségű ikon érhető el, teljesen ingyenesen. Legyen az céges weblap, vagy éppen backend, nincs hiány az ingyenes ikonokban.

Azonban amilyen elfoglalt egy designer, végigbújni az internetet a tökéletes ikonok után, ugyan olyan időigényes feladat tud lenni, mint magunknak elkészíteni azokat. Ezért gyűjtöttünk össze a legjobb ingyenes ikonkészletek közűl néhányat, így gyorsan és hatékonyan keresgélhetsz köztük a munkádhoz.

 

1. INGYENES MINIMÁL IKONKÉSZLET

Ez az ingyenes minimál ikonkészlet 1800 ikont tartalmaz, SVG-ben, EPS-ben, PSD-ben, AI-ben, SKETCH-ben, és PNG formátumban. Fekete és fehér változatban is elérhetőek, valamint személyes, és üzleti célokra is felhasználhatóak.

ingyenes ikonok

 

2. INGYENES FLAT IKONOK

Az Icons8 oldalon több mint 40.000 ikon található, rengeteg kategóriában. Az üzleti és irodai témáktól az emberekig, az ételekig, és a közösségi média ikonokig mindenféle. Az ikonok úgy készültek, hogy lemásolják az adott operációs rendszert, így letölthetőek Windows-ra, iOS-re, és Androidra is. Bármely ikon átszínezhető.

ingyenes ikonok

 

3. ELDORADO + STROKE 3132 MINI INGYENES IKON

Az Eldorado + Stroke 3132 mini teljesen ingyenes, 3132 PNG formátumú ikon érhető el. Az ikonok egyszínűek, és olyan kategóriák érhetők el, mint az „alap”, „kultúra”, „eszközök”, és még hasonlók

ingyenes ikonok

 

4. ICONMONSTR INGYENES IKONOK

Az Iconmonstr-en több mint 3600 ikon érhető el. Rendkívül jók, ha a projektedhez fekete, vagy fehér ikonokra van szükséged. Rengeteg témához találsz köztük megfelelőt, pl. céges oldalhoz, interface design-hoz, közösségi médiához, multimédiához.

ingyenes ikonok

 

5. 48 INGYENES FLAT DESIGNER IKON

Irodai, közösségi, és utazást reprezentáló flat ikonok, melyek közt biztosn mindenki talál valami hasznosat. AI és PNG formátumban, és világos, egyszínű verzióban érhetőek el.

ingyenes ikonok

 

6. KÖZÖSSÉGI MÉDIA IKONKÉSZLET

A FontFabric oldalon érhetőek el, 74 közösségi média ikon található. Ikon fontként lehet őket letölteni.

ingyenes ikonok

 

7. 210 VEKTOR MINIKON INGYENES IKON

A vektorformátumú mikrokonok tiszta vonalú designja tökéletesen méretezhető. Próbáld ki a vektor ikon pack-et.

ingyenes ikonok

 

8. 30 IZOMETRIKUS IKON

Ha projekted a könyvelőipar területén mozog, nem árthat átnézni ezt a 30 darabos gyűjteményt, melyben táblázatok, grafikonok, és mappák találhatóak többek közt. AI, EPS, és PNG formátumban érhetőek el, valamint könnyedén szerkeszhetőek az Adobe Illustrator segítségével.

ingyenes ikonok

 

9. RETRO INGYENES IKONOK

Egyesek szerint, a retro kezd visszatérni a divatba, tehát mindazoknak, akiknek jól jönne egy kis retro a webdesign-hoz, melegen ajánljuk ezt az ikonkészletet. 120 elérhető ikon található az oldalon, vektoros formátumban.

ingyenes ikonok

 

10. METRO UI IKONKÉSZLET

A Metro style rajongóinak mindenképpen érdemes megtekinteniük a Metro UI Ikonkészletet, melyben több mint 700 elérhető ikon található, két méretben. PNG és ICO formátumban érhetőek el.

ingyenes ikonok

 

11. 40 DESIGN IKON

Egy másik design ikon gyűjtemény vektoros és számos egyéb (AI, EPS, SVG, és PNG) formátumban, 40 elérhető ikonnal. Egy designer portfólióhoz, vagy bármilyen művészi honlaphoz jól jöhetnek.

ingyenes ikonok

 

12. 83 FLAT UX és E-COMMERCE IKON

Ha legközelebb egy e-commerce oldalon dolgozol, ezeknek az ikonoknak a segítségével könnyedén feldobhatod a honlapot. Rengteg színben és témában elérhetőek. AI és EPS formátumúak.

ingyenes ikonok

 

13. 30 IDŐJÁRÁS IKON

Ez az időjárás ikonkészlet tökéletes lehet bármilyen időjárás apphoz, vagy meteorológiai honlaphoz. 30 különböző ikonból válogathatsz, melyek SKETCH és PNG formátumban érhetőek el.

ingyenes ikonok

 

14. FÖLD ÉS VILÁŰR IKONKÉSZLET

Ha valaha olyan ikonokra volt szükséged melyek a föld, vagy űr témájába tartoztak, akkor nem kell tövább keresgélned. Olyan ikonokat tartalmaz a készlet, mint a műholdak, bolygók, meteorok, hőlégballonok, és még hét különös vízi élőlény is található.

ingyenes ikonok

 

15. NUCLEO FLAT BIZNISZ IKONKÉSZLET

Listánk utólsó készlete 50 ikonból áll, modern, flat stílusúak. AI és SVG formátumban érhetőek el.

ingyenes ikonok