Aj√°nlatk√©r√©sVedd fel vel√ľnk a kapcsolatot!
Név:
Telefon:
Email:
Elképzelés:

Jönnek az iOS-Ferrarik, Volvók és Mercedesek

Tegnap m√©g csak pletyka volt, de most hivatalosan is bejelentette az Apple a CarPlay-t, aminek a seg√≠ts√©g√©vel az iPhone-unk √°tveheti az uralmat az aut√≥k be√©p√≠tett kijelzŇĎje f√∂l√∂tt. Az elsŇĎ kompatibilis aut√≥kat ezen a h√©ten mutatj√°k be a genfi aut√≥szalonon, izgatottan v√°rjuk, hogy milyen lesz a rendszer mŇĪk√∂d√©s k√∂zben a Ferrarikban, Volv√≥kban, Mercedesekben.

Jönnek az iOS-Ferrarik, Volvók és Mercedesek

iOS autókban is

A lényeg:

 

Az iPhone kijelzŇĎj√©nek a k√©pe optimaliz√°lt form√°ban tud majd megjelenni a kocsi lcd-j√©n, r√°ad√°sul mindent tudunk a hangunkkal is vez√©rleni. A Siri seg√≠t majd abban, hogy megtal√°ljuk a kontaktjainkat, az √©rtes√≠t√©seket, hogy ir√°ny√≠tsuk a navig√°ci√≥t √©s a zenelej√°tsz√°st, ami vonatkozik a Spotify-ra is.

 

A szolg√°ltat√°s egy iOS-friss√≠t√©ssel lesz el√©rhetŇĎ az iPhone 4s-tŇĎl f√∂lfel√© (sz√≥val a legr√©gebbi kompatibilis mobil az iPhone 5 lesz), a gy√°rt√≥k meg az √©v sor√°n hozz√°k majd ki a CarPlay-re optimaliz√°lt aut√≥kat. A fentieken k√≠v√ľl a BMW, a Ford, a GM, a Honda, a Hyunday, a Toyota √©s t√∂bb m√°s gy√°rt√≥ is csatlakozik a menŇĎk csoportj√°hoz.

Itt a hivatalos oldal a r√©szletekkel.