Aj√°nlatk√©r√©sVedd fel vel√ľnk a kapcsolatot!
Név:
Telefon:
Email:
Elképzelés:

KeresŇĎoptimaliz√°l√°s, technikai SEO

KeresŇĎoptimaliz√°l√°s, technikai SEO a legmagasabb szinten. Gyors, szabv√°nyos √©s keresŇĎbar√°t weboldalakat k√©sz√≠t√ľnk.

KeresŇĎoptimaliz√°l√°s, technikai SEO

Mi az a keresŇĎoptimaliz√°lt honlapk√©sz√≠t√©s?

A keresŇĎoptimaliz√°l√°s ma m√°r elengedhetetlen egy honlap eset√©ben, ezt mindenki tudja. √Čppen ez√©rt mindenki keresŇĎoptimaliz√°lt honlapot szeretne, azaz a harc az elsŇĎ helyek√©rt egyre kem√©nyebb. Ennek megfelelŇĎen, ha val√≥ban mi akarunk lenni az elsŇĎk, nem el√©gedhet√ľnk meg valami k√∂z√©pszerŇĪvel, √°tlagossal. Ennek megfelelŇĎen a ny√≠lt forr√°sk√≥d√ļ CMS rendszerek ki is esnek, b√°rmilyen keresŇĎoptimaliz√°lhat√≥nak tŇĪnnek. Mi√©rt is? Az opensource rendszereket ugyan rengeteg ember fejleszti a vil√°gon, azonban csak akkor j√°runk el szab√°lyosan haszn√°latuk sor√°n, ha fejleszt√©seinket visszat√∂ltj√ľk, k√∂zkincs√© tessz√ľk. Nos, ha √≠gy kital√°lunk valami apr√≥s√°got, amivel jobbak lehet√ľnk, mint a konkurencia, ezt el is kell √°ruljuk a vil√°gnak, √≠gy neki is… Ez√©rt el kell vess√ľk az √∂sszes ilyen rendszert, Joomla, WordPress stb. Egyedi honlap motort kell teh√°t beszerezn√ľnk, mint amilyennel az Expedient Kft. is dolgozik. N√©zz√ľk meg, milyen legyen az az egyedi honlapmotor.

A keresŇĎoptimaliz√°l√°s alapfelt√©tele a kulcsszavak forr√°sk√≥dba helyez√©se

Nem csup√°n azon m√ļlik weboldalunk helyez√©se a Google keresŇĎben, hogy milyen sz√∂vegeket √≠runk a honlapunkra, √©s mennyi abban a kulcssz√≥. A l√°togat√≥k sz√°m√°ra l√°thatatlan vagy csak szaktud√°ssal l√°that√≥ program forr√°sk√≥dba is el lehet √©s kell helyezni a keresŇĎszavakat. Sok honlapk√©sz√≠tŇĎ c√©g rendelkezik m√°r olyan honlapmotorral, ahol a √ľgynevezett meta tageket is meg lehet √≠rni, melyek a forr√°sk√≥dba √≠r√≥dnak. Mi azonban itt nem √°llunk meg. Az ExpedientHybrid nevŇĪ CMS-e (honlapmotorja) 14 olyan funkci√≥t tartalmaz, amellyel a k√≥dba √≠rhatunk. Ezek egyedi fejleszt√©sek, melyeket b√°r pr√≥b√°l m√°solni a konkurencia, mindig igyeksz√ľnk elŇĎtt√ľk lenni fejleszt√©seinkkel. Ez biztos√≠tja azt, hogy az ExpedientHybrid motort haszn√°lva a keresŇĎk √©l√©re r√∂p√≠thetj√ľk megb√≠z√≥ink honlapj√°t.

El√©g a k√≥dba √≠r√≥ honlapmotor a keresŇĎoptimaliz√°lt honlaphoz?

Bizony nem! Fontos a szabv√°nyoknak val√≥ megfelel√©s, a Google ir√°nyelvek figyelembe v√©tele √©s betart√°sa valamint a weboldal folyamatos monitoroz√°sa. A Google √°ltal ny√ļjtott webmester eszk√∂z√∂k√∂n k√≠v√ľl √©s fel√ľl az ExpedientHybrid honlapmotorja is tartalmaz saj√°t √∂njav√≠t√≥ √©s elemzŇĎ modulokat. A hibajav√≠t√≥k √©s elemzŇĎk a honlapot haszn√°l√≥, azon dolgoz√≥ emberek hib√°it jav√≠tja ki, illetve figyelmeztet az automatikusan ki nem jav√≠that√≥ hib√°kra. Ezt a magas intelligenci√°j√ļ technik√°t ma Magyarorsz√°gon kev√©s honlapmotor tudja…

Ha m√°r van egy t√∂k√©letes honlapmotorunk, biztos√≠tott a keresŇĎoptimaliz√°lt mŇĪk√∂d√©s?

A legjobb hangszer is csak annak a kez√©ben sz√≥l sz√©pen, aki √©rt ahhoz, hogyan kell azt megsz√≥laltatni. √ćgy van ez a fejlett honlapokkal is. Nem el√©g tudni, mire k√©pes az Expedient SEO Hybrid honlapmotor, kell egy strat√©gia is ahhoz, hogy sikeresek legy√ľnk a keresŇĎoptimaliz√°l√°sban. Ennek megfelelŇĎen a honlap √°tad√°sakor k√≠v√°ns√°gra nem csak egy t√∂k√©letes weboldalt vehetsz √°t, egy oktat√°st is kapsz, mely nem csak az adminisztr√°ci√≥s feladatok elv√©gz√©s√©t magyar√°zza el, el√°ruljuk azt a strat√©gi√°t is, amely ahhoz kell, hogy mindig a Google tal√°lati list√°j√°nak √©l√©n √°lljon honlapod!