Aj√°nlatk√©r√©sVedd fel vel√ľnk a kapcsolatot!
Név:
Telefon:
Email:
Elképzelés:

Weboldal maximalist√°knak: Expedient kieg√©sz√≠tŇĎ modulok, szolg√°ltat√°sok

Amennyiben √Ėn m√°r ismeri, vagy haszn√°lja az Expedient alap honlapcsomagj√°t, azonban tov√°bbi funkci√≥kkal szeretn√© bŇĎv√≠teni honlapj√°t, esetleg tov√°bbi marketingszolg√°ltat√°sokat, keresŇĎoptimaliz√°l√°st, oktat√°st venne ig√©nybe? Tekintse meg honlapmotorunkba √©p√≠thetŇĎ tov√°bbi moduljainkat, √©s egy√©b kieg√©sz√≠tŇĎ szolg√°ltat√°sainkat.

Weboldal maximalist√°knak: Expedient kieg√©sz√≠tŇĎ modulok, szolg√°ltat√°sok


 

Tov√°bbi ig√©nybe vehetŇĎ moduljaink, szolg√°ltat√°saink

 

RendelhetŇĎ weboldal men√ľpontok
 

Fórum

A f√≥rum egy olyan k√∂z√∂ss√©gi funkci√≥, megold√°s, amely eset√©ben a f√≥rum felhaszn√°l√≥i √≠rhatnak egym√°snak √©s olvashatj√°k egym√°s hozz√°sz√≥l√°sait bizonyos t√©m√°(k)r√≥l. A f√≥rum egyr√©szt j√≥ megold√°s a felhaszn√°l√≥knak, mert k√∂z√∂ss√©gi tartalmat √°ll√≠tanak elŇĎ, amely m√°sok sz√°m√°ra is fontos, hasznos lehet, saj√°t maguk sz√°m√°ra pedig probl√©mamegold√°st jelenthet a k√∂z√∂ss√©gi tud√°s megoszt√°sa r√©v√©n.

 

Szavaz√°s modul 

Szavaz√°sokat gener√°lhat weboldal√°ra, ez√°ltal √©rdekes, √©s fontos statisztikai adatokhoz is juthat az oldal√°t l√°togat√≥ felhaszn√°l√≥kr√≥l. M√°s oldalr√≥l megk√∂zel√≠tve, az emberek szeretnek tartozni valahov√°, szeretik letenni a voksukat, √≠gy k√∂z√∂ss√©g √©p√≠tŇĎ hat√°sa is van.

Napt√°r modul 

A naptár modulban eseményeket oszthat meg látogatóival, mely napok jól láthatóan jelölve vannak a naptárban.

Vide√≥t√°r 

Videókat tölthet fel oldalára, melyeket kategóriákba rendezhet. Az egyes kategóriák képekkel, és rövid leírással láthatók el.

 H√≠rlev√©l modul - h√≠rlev√©l feliratkoz√°s

A modul c√©lja, hogy az oldal√°n feliratkozott, regisztr√°lt l√°togat√≥k sz√°m√°ra aktu√°lis kedvezm√©nyekrŇĎl, esem√©nyekrŇĎl, h√≠rekrŇĎl e-mailes t√°j√©koztat√°st k√ľldj√∂n. √Ėnnek csak meg kell szerkesztenie a h√≠rlevelet, azt, hogy milyen inform√°ci√≥kat tartalmazzon, majd egyszerŇĪen tov√°bb√≠thatja azt √ľgyfeleinek. Amennyiben m√°r rendelkezik e-mail adatb√°zissal, egyszerŇĪen felt√∂ltheti azt a rendszerbe. A modul haszn√°lat√°hoz nincs sz√ľks√©g dr√°ga szerverek b√©rl√©s√©re, a honlapmotorba √©p√≠tett ActiveMail h√≠rlev√©l k√ľldŇĎ rendszer biztons√°gos, egyszerŇĪen kezelhetŇĎ.

Aktu√°lis idŇĎj√°r√°s modul

Az idŇĎj√°r√°s modul egy aktu√°lis be√°ll√≠tott v√°ros, telep√ľl√©s v√°rhat√≥ idŇĎj√°r√°s√°t mutatja meg. A modul c√©lja, hogy az oldalon min√©l t√∂bb aktu√°lis inform√°ci√≥ jelenjen meg, √≠gy gener√°lva ezzel t√∂bb visszat√©rŇĎ oldall√°togat√≥t.

Banner modul 

HirdetŇĎk sz√°m√°ra kidolgozott fel√ľletek elhelyez√©se √©s menedzsel√©se. Statisztik√°val bŇĎv√≠thetŇĎ. A m√©diaaj√°nlathoz kapcsol√≥d√≥ szerkesztŇĎi fel√ľlet, melyekhez nem k√©pek ker√ľlnek fel, hanem html k√≥d, √≠gy az egyes bannereket rendk√≠v√ľl rugalmasan lehet kezelni, testre szabni.

T√∂bb nyelv hozz√°ad√°sa az oldalhoz 

Ha t√∂bbnyelvŇĪ oldalt k√≠v√°n l√©trehozni, lehetŇĎs√©ge ny√≠lik egyszerŇĪen, az adminisztr√°ci√≥s men√ľbŇĎl √ļj nyelveket hozz√°adni oldal√°hoz. M√°s rendszerekben ez a lehetŇĎs√©g sok energi√°ba, p√©nzbe ker√ľlhet, nem besz√©lve arr√≥l, hogy a legt√∂bb ingyenes tartalomkezelŇĎ fa strukt√ļr√°j√ļ, k√∂nyvt√°rszerkezetes m√≥don k√©pes csak √ļj nyelveket hozz√°adni oldal√°hoz, amely szembe megy a keresŇĎoptimaliz√°l√°s ir√°nyelveivel.


RendelhetŇĎ egy√©b online marketing csomagjaink


 

Design plusz

A megrendelŇĎ 3 designb√≥l v√°laszthat, melynek d√≠ja: 30.000Ft- + √ĀFA

 

Design extra

A megrendelŇĎ 3 designb√≥l v√°laszthat, valamint lehetŇĎs√©ge van 3x20 perc konzult√°ci√≥ra grafikus-designer√ľnkkel, melynek d√≠ja: 50.000Ft- + √ĀFA

SEO Plusz modul

Meta tag azonoss√°g ellenŇĎrzŇĎ rendszer, meta-tag jav√≠t√≥ rendszer, SEO jelent√©s k√ľldŇĎ rendszer, oldalsebess√©g figyelŇĎ rendszer, 404-es √°tir√°ny√≠t√°sokat kezelŇĎ rendszer. – A rendszerbe ig√©ny eset√©n be√©p√≠thetŇĎ automatikus keresŇĎoptimaliz√°l√°si jav√≠t√≥ rendszer, amely akkor hasznos, ha nem megfelelŇĎen vannak kit√∂ltve az egyes √ļgynevezett Meta tag-ek. M√°sik fontos funkci√≥ja a SEO plusz modulnak, hogy figyeli az oldallet√∂lt√©s sebess√©g√©t, teh√°t azt, milyen gyorsan ny√≠lik meg a weboldal, ha valaki felkeresi azt. EzekbŇĎl az adatokb√≥l fontos inform√°ci√≥k szŇĪrhetŇĎk le a keresŇĎoptimaliz√°l√°s aktu√°lis √°llapot√°r√≥l, √≠gy leegyszerŇĪs√≠tve annak korrig√°l√°s√°t.

Tud√°sb√°zis oktat√°s plusz modul

Az alap adminisztr√°ci√≥s oktat√°son fel√ľl plusz 30 perc oktat√°s a weboldal SEO (keresŇĎoptimaliz√°l√°s), SMM (K√∂z√∂ss√©gi M√©dia Marketing) k√∂zpont√ļ kezel√©s√©rŇĎl.

SMM plusz modul

Ezen szolg√°ltat√°s ig√©nybev√©tel√©vel seg√≠t√ľnk √Ėnnek beind√≠tani v√°llalati, oldal√°hoz kapcsol√≥d√≥ Facebook oldal√°t. A modul tartalmaz egy Facebook applik√°ci√≥t (j√°t√©k, kv√≠z, gal√©ria..stb), amellyel emberek t√∂megeit vonzhatja rajong√≥i oldal√°ra, √≠gy n√∂velve annak k√∂vetŇĎi l√©tsz√°m√°t, valamint oldal√°nak megoszt√°st, saj√°t t√∂bb 100 ezres k√∂vetŇĎvel rendelkezŇĎ tematikus oldalainkon.

SEO beindító modul

Linkmarketing, 20 az √Ėn honlapj√°ra mutat√≥ link elhelyez√©s√©vel, potenci√°lisan magas PageRank-ŇĪ oldalon, melyek nagyban seg√≠tik honlapj√°nak keresŇĎkben val√≥ elŇĎr√©bb jut√°s√°t.

Katalógus regisztráció portáljainkon

Sz√°mos, tematikus port√°lt √ľzemeltet√ľnk, melyeknek √∂sszesen t√∂bb mint 3 milli√≥ l√°togat√≥ja van havonta. Ezeken a tematikus oldalakon helyezz√ľk el az √Ėn honlapj√°nak linkj√©t, valamint r√∂vid le√≠r√°s√°t, el√©rhetŇĎs√©g√©t, ezzel is seg√≠tve √Ėnt a potenci√°lis √ľgyf√©lszerz√©sben. Port√°ljainkat IDE kattintva tekintheti meg!

PR cikkek

A PR cikkek c√©lja az egy√©nek, szervezetek √©s k√∂rnyezet√ľk k√∂z√∂tti meg√©rt√©s √©s bizalom megteremt√©se, fenntart√°sa. Szakk√©pzett sz√∂veg√≠r√≥ink megfelelŇĎ m√≥don k√©pesek megfogalmazni az √Ėn, √©s szak√©rtŇĎink √°ltal hasznosnak v√©lt tartalmat, majd publik√°lni azt.

H√≠rlev√©l kik√ľld√©se

A szerver√ľnk√∂n fut√≥ h√≠rlev√©l k√ľldŇĎ rendszert √Ėnnek nem k√∂telezŇĎ megv√°s√°rolnia saj√°t oldal√°hoz, egyszerŇĪen csak elk√ľldi nek√ľnk az e-maileket tartalmaz√≥ list√°t, valamint a k√ľldeni k√≠v√°nt h√≠rlev√©l tartalm√°t, √©s m√°ris k√ľldhetj√ľk az √ľzleteket hoz√≥ leveleket.

Kampánykezelés

K√∂z√∂ss√©gi m√©dia kamp√°nyba fogna, de nem tudja hogyan? Seg√≠t√ľnk! Szak√©rtŇĎink, √©s marketing szakembereink r√©v√©n, hat√©konyan tudjuk kezelni hirdet√©seit, legyen sz√≥ Facebook kamp√°nyr√≥l, vagy keresŇĎkben val√≥ szponzor√°lt megjelen√©srŇĎl, √ļn. AdWords hirdet√©srŇĎl.

Oldalfordítások

Ha idegen nyelvŇĪ honlapot szeretne, c√©g√ľnk szakford√≠t√°st is v√°llal. √Ėnnek csak annyi a teendŇĎje, hogy elk√ľldi a ford√≠tani k√≠v√°nt sz√∂veget, majd k√©pzett ford√≠t√≥ink seg√≠ts√©g√©vel leford√≠tjuk √Ėnnek.

Oldalak feltöltése

Amennyiben nagy tartalommal rendelkezŇĎ weboldalt, web√°ruh√°zat √ľzemeltet, √©s nincs ideje a rengeteg tartalom felt√∂lt√©s√©re, b√≠zza r√°nk. V√°llaljuk oldalainak, term√©keinek szakszerŇĪ felt√∂lt√©s√©t honlapj√°ra.


Szeretn√© fellend√≠teni v√°llalkoz√°s√°t egy modern, hat√©konyan fel√©p√≠tett, √ľgyfeleket hoz√≥ honlappal? √ögy √©rzi jelenlegi weboldala nem mŇĪk√∂dik hat√©konyan, nem tal√°lj√°k meg √Ėnt az √ľgyfelek? K√©rjen aj√°nlatot, √≠jra el elk√©pzel√©s√©t. Mi az Expedientn√©l az√©rt vagyunk, hogy az √Ėn munk√°j√°t seg√≠ts√ľk. Aj√°nlatot IDE kattintva tud k√©rni!


Honlapkészítési ajánlataink

Honlapk√©sz√≠t√©si aj√°nlatunk √ľgyv√©di irod√°k r√©sz√©reHonlapk√©sz√≠t√©s k√∂nyvelŇĎirod√°k r√©sz√©re

Honlapkészítés, webáruház készítési ajánlatunkHonlapkészítés utazási irodák részére