Aj√°nlatk√©r√©sVedd fel vel√ľnk a kapcsolatot!
Név:
Telefon:
Email:
Elképzelés:

√ćgy kell a 9 n√©gyzetm√©teres rekl√°mfel√ľletbŇĎl 27 n√©gyzetm√©tert csin√°lni

Kreat√≠v k√∂zter√ľleti hirdet√©st k√©sz√≠tett N√©metorsz√°gban az IKEA. A c√©gnek olyan √≥ri√°splak√°tot k√©sz√≠tett a Thjnk, amely akkora, mint minden √≥ri√°splak√°t – val√≥j√°ban viszont m√©gsem csak akkora.

√ćgy kell a 9 n√©gyzetm√©teres rekl√°mfel√ľletbŇĎl 27 n√©gyzetm√©tert csin√°lni

Remek √©s √∂tletes k√∂zter√ľleti hirdet√©st mutatott be az Adweek, melyet az IKEA sz√°m√°ra k√©sz√≠tett a n√©met Thjnk rekl√°m√ľgyn√∂ks√©g az I Made This nevŇĪ produkci√≥s c√©ggel k√∂z√∂sen. Az RGB √≥ri√°splak√°tnak nevezett fel√ľlet l√©nyege, hogy az IKEA m√°rka c√©lkitŇĪz√©s√©hez hasonl√≥an megpr√≥b√°lja maxim√°lisan kihaszn√°lni az adott – √°ltal√°ban nagyon is limit√°lt m√©retŇĪ – t√©r adotts√°gait.

Szelfikamp√°nyt ind√≠tott a N√©prajzi M√ļzeum

Szelfi kamp√°nyt ind√≠tott a N√©prajzi M√ļzeum

Jönnek az iOS-Ferrarik, Volvók és Mercedesek

Jönnek az iOS-Ferrarik, Volvók és Mercedesek

 

Ez esetben ezt nem digit√°lis eszk√∂z√∂kkel, ledfallal vagy hasonl√≥ modern var√°zslattal oldott√°k meg, hanem a legegyszerŇĪbb sz√≠nelm√©leti alapokhoz ny√ļltak vissza.

Ennek l√©nyege, hogy h√°romf√©le sz√≠nnel (magenta, k√©k √©s s√°rga) √≠rt√°k fel az √ľzenet√ľket egy 9 n√©gyzetm√©teres √≥ri√°splak√°tra, amelyet k√ľl√∂nb√∂zŇĎ sz√≠nŇĪ (v√∂r√∂s, z√∂ld √©s k√©k) l√°mp√°kkal vil√°g√≠tanak meg, √≠gy minden esetben m√°sik sz√∂veg v√°lik l√°that√≥v√°. Amikor a z√∂ld l√°mpa vil√°g√≠t, a magenta sz√≠nŇĪ sz√∂veg olvashat√≥, amikor a k√©k-lila l√°mpa, akkor a s√°rga olvashat√≥, amikor pedig a v√∂r√∂s, olyankor a k√©k tŇĪnik fel.

 

√ćgy tulajdonk√©pp a 9 n√©gyzetm√©teres fel√ľlet helyett 27 n√©gyzetm√©ter √°ll rendelkez√©sre az √ľzenet vagy √ľzenetek √°tad√°s√°ra, a sz√∂veg pedig szinte m√°r mell√©kes is abb√≥l a szempontb√≥l, hogy ez a tr√ľkk maga a c√©g √ľzenete: az IKEA megn√∂veli a teret.

 

A sz√∂veg egy√©bk√©nt a k√∂vetkezŇĎ: „Tegyen √ļgy, mint ez az √≥ri√°splak√°t, / haszn√°lja ki okosan a teret / az IKEA t√©rn√∂velŇĎ megold√°saival!”