AjánlatkérésVedd fel velünk a kapcsolatot!
Név:
Telefon:
Email:
Elképzelés:

A klímaváltozás veszélyei képekben

Mi történik, ha vegyítjük a falfestést a klímaváltozásra való felhívással? Ez éppen az a művészeti ágazat, amelyet a Wooden Wave duo, Matthew és Roxanne Ortiz bemutatott hawaii-n, az éves freskó fesztiválon.

A klímaváltozás veszélyei képekben

A Lahinában és Oahuban felnőtt Matthew-ban és Roxanne-ban hatalmas nagyrabecsülés alakult ki a természet, különösen a tenger iránt. Festészet órán találkoztak még az egyetem alatt, ahol összetársultak, és most, 10 évvel később is együtt gyakorolják munkásságukat.

Freskóik gyakran ábrázolják a klímaváltozással járó problémákat, afféle figyelemfelkeltés, figyelmeztetés céljából. Gyakran alkalmaznak festményeikben olyan elemeket, mint a faházak, szörfdeszkák, hogy a fiatalabb generáció figyelmét is felkeltsék. Legfőbb céljuk, hogy a gyerekekben is felszítsák azt a hatalmas természet iránti szeretetet, ami bennük is megvan.

A hawaii POW! WOW! freskó fesztiválon különböző street art műveket mutathatnak be a trópusi sziget lakói. A diverzifikált művészeti közösség inspirálta arra az alkotókat, hogy olyan műfajban alkossanak, mely ötvözi az autentikus hawaii stílust, a nagyvilági témákkal.

 

hawaii street art

hawaii street art

hawaii street art

hawaii street art

hawaii street art