Aj√°nlatk√©r√©sVedd fel vel√ľnk a kapcsolatot!
Név:
Telefon:
Email:
Elképzelés:

A klímaváltozás veszélyei képekben

Mi t√∂rt√©nik, ha vegy√≠tj√ľk a falfest√©st a kl√≠mav√°ltoz√°sra val√≥ felh√≠v√°ssal? Ez √©ppen az a mŇĪv√©szeti √°gazat, amelyet a Wooden Wave duo, Matthew √©s Roxanne Ortiz bemutatott hawaii-n, az √©ves fresk√≥ fesztiv√°lon.

A klímaváltozás veszélyei képekben

A Lahin√°ban √©s Oahuban felnŇĎtt Matthew-ban √©s Roxanne-ban hatalmas nagyrabecs√ľl√©s alakult ki a term√©szet, k√ľl√∂n√∂sen a tenger ir√°nt. Fest√©szet √≥r√°n tal√°lkoztak m√©g az egyetem alatt, ahol √∂sszet√°rsultak, √©s most, 10 √©vvel k√©sŇĎbb is egy√ľtt gyakorolj√°k munk√°ss√°gukat.

Fresk√≥ik gyakran √°br√°zolj√°k a kl√≠mav√°ltoz√°ssal j√°r√≥ probl√©m√°kat, aff√©le figyelemfelkelt√©s, figyelmeztet√©s c√©lj√°b√≥l. Gyakran alkalmaznak festm√©nyeikben olyan elemeket, mint a fah√°zak, sz√∂rfdeszk√°k, hogy a fiatalabb gener√°ci√≥ figyelm√©t is felkelts√©k. LegfŇĎbb c√©ljuk, hogy a gyerekekben is felsz√≠ts√°k azt a hatalmas term√©szet ir√°nti szeretetet, ami benn√ľk is megvan.

A hawaii POW! WOW! fresk√≥ fesztiv√°lon k√ľl√∂nb√∂zŇĎ street art mŇĪveket mutathatnak be a tr√≥pusi sziget lak√≥i. A diverzifik√°lt mŇĪv√©szeti k√∂z√∂ss√©g inspir√°lta arra az alkot√≥kat, hogy olyan mŇĪfajban alkossanak, mely √∂tv√∂zi az autentikus hawaii st√≠lust, a nagyvil√°gi t√©m√°kkal.

 

hawaii street art

hawaii street art

hawaii street art

hawaii street art

hawaii street art