AjánlatkérésVedd fel velünk a kapcsolatot!
Név:
Telefon:
Email:
Elképzelés:

Mobillal elkészíthető az instant bor! Ilyet még nem láttál..

Kaliforniában elkészült az év eszköze: a Miracle Machine úgy néz ki, mint egy futurisztikus urna, de valójában instant bort lehet vele csinálni. A digitális palackhoz egy app is tartozik, amellyel kiválaszthatja a júzer, hogy Chardonnay-t vagy Burgundyt főzne.

Mobillal elkészíthető az instant bor! Ilyet még nem láttál..

A sufniban főzött pálinka, és a házi sör után most itt a házi borkészítő egyenesen Kaliforniából - írja a Springwise. A Miracle Machine egy palackszerű elektromos készülék, amellyel a hagyományos eljárásoknál gyorsabban és egyszerűbben lehet minőségi bort előállítani - állítják az alkotók.

Facebook alkalmazás készítés

A Napa Valley borszakértői által tervezett kütyü állítólag gyorsított fermentációs technológiájának köszönhetően lerövidíti a bor előállítási idejét, anélkül, hogy ezzel a minőségét rontaná (bármit is jelentsen ez). Egy sor elektromos szenzor, jelátalakító, forraló és pumpa segítségével a palack optimális körnezetet biztosíta bor gyors érlelése és kiforrása számára – felhasználói beavatkozás nélkül.

 

Csak az egyik végén bele kell dobni a szőlőkoncentrátumot, az élesztőt, beletölteni a vizet, a másikon pedig pár nap múlva kijön a bor. A palackhoz egy mobilapp is tartozik, amelyen keresztül beállítható milyen bort kíván a júzer, Chardonnayt, Sauvignon Blanc-ot, Burgundy vagy toszkán típusút, illetve képes jelezni, ha kiforrt a bor. Így, a készítők számítása szerint 2 dollár értékű összetevőből 20 dolláros bort kotyvaszthat bárki.

 

E-mail marketing szolgáltatásunk igénybevételéhez kérje ajánlatunkat itt!