Aj√°nlatk√©r√©sVedd fel vel√ľnk a kapcsolatot!
Név:
Telefon:
Email:
Elképzelés:

KeresŇĎoptimaliz√°lt, profi web√°ruh√°zak k√©sz√≠t√©se

Manaps√°g rengetegen v√°gnak bele az online keresked√©sbe, nyitnak web√°ruh√°zakat. Az √ľzleti siker azonban itt nem csak azon m√ļlik, mennyire j√≥ a term√©k, mennyire j√≥k az √°rak. Fontos az is, hogy a l√°togat√≥k megtal√°lj√°k azt az internetes boltot, ahol ezek a term√©kek megtal√°lhat√≥ak.

KeresŇĎoptimaliz√°lt, profi web√°ruh√°zak k√©sz√≠t√©se

A Te weboldaladat k√∂nnyed√©n megtal√°lj√°k a v√°s√°rl√≥k? Ha m√©g nem, akkor j√≥ helyen j√°rsz, hiszen az Expedient Kft. pont ebben tud Neked seg√≠ts√©get ny√ļjtani: nem csak egy profi web√°ruh√°zat k√©sz√≠t√ľnk el, de m√©g azt is garant√°ljuk, hogy a Google tal√°lati lista elej√©re ker√ľlsz. Ez√°ltal t√∂bb l√°togat√≥t szerzel az oldalra, √≠gy nŇĎ a bev√©teled is. Remek √ľzlet?

 

Web√°ruh√°z k√©sz√≠t√©s - hat√©konyan, gyorsan, kedvezŇĎ √°ron!


 

Mivel ilyen sz√©lesk√∂rŇĪ a potenci√°lis felhaszn√°l√≥k sz√°ma, ez√©rt nyilv√°nval√≥an egyedi briefel√©s √©s aj√°nlat sz√ľks√©ges minden projektre, de m√°r a kezdŇĎ csomagunk, mely most √©v v√©gi akci√≥nkban 380.000 forint helyett csak 220.000 forint, is tartalmazza a k√∂vetkezŇĎket:
 


egyetemi kutat√°saink alapj√°n kialak√≠tott, extra erŇĎss√©gben keresŇĎoptimaliz√°lt, egyedi honlapmotor

közösségi média marketing bekötések

teljes k√∂rŇĪ, k√∂nnyen haszn√°lhat√≥ adminisztr√°ci√≥s fel√ľlet, melynek seg√≠ts√©g√©vel a weboldal nagy r√©sze szaktud√°s n√©lk√ľl m√≥dos√≠that√≥

szabv√°nyoknak megfelelŇĎ, mobil eszk√∂z√∂k√∂n is megjelenŇĎ, responz√≠v technol√≥gi√°j√ļ kialak√≠t√°s

egyedi, magas szintŇĪ, online grafik√°ban 10 √©ve dolgoz√≥ festŇĎmŇĪv√©sz √°ltal k√©sz√≠tett, k√ľl√∂nleges design

marketing nyomon k√∂vetŇĎ csomag, mely seg√≠ts√©g√©vel elemezheti, melyik marketing eszk√∂z tereli a legt√∂bb l√°togat√≥t c√©loldalaira


Az alapcsomag men√ľpontokban √©s funkci√≥kban t√©r el az √∂sszetettebb csomagokt√≥l, vedd fel a kapcsolatot vel√ľnk ide kattintva, besz√©lj√ľnk a r√©szletekrŇĎl!

Honlapk√©sz√≠t√©s √ľgyv√©di irod√°k r√©sz√©re