AjánlatkérésVedd fel velünk a kapcsolatot!
Név:
Telefon:
Email:
Elképzelés:

Keresőoptimalizált, profi webáruházak készítése

Manapság rengetegen vágnak bele az online kereskedésbe, nyitnak webáruházakat. Az üzleti siker azonban itt nem csak azon múlik, mennyire jó a termék, mennyire jók az árak. Fontos az is, hogy a látogatók megtalálják azt az internetes boltot, ahol ezek a termékek megtalálhatóak.

Keresőoptimalizált, profi webáruházak készítése

A Te weboldaladat könnyedén megtalálják a vásárlók? Ha még nem, akkor jó helyen jársz, hiszen az Expedient Kft. pont ebben tud Neked segítséget nyújtani: nem csak egy profi webáruházat készítünk el, de még azt is garantáljuk, hogy a Google találati lista elejére kerülsz. Ezáltal több látogatót szerzel az oldalra, így nő a bevételed is. Remek üzlet?

 

Webáruház készítés - hatékonyan, gyorsan, kedvező áron!


 

Mivel ilyen széleskörű a potenciális felhasználók száma, ezért nyilvánvalóan egyedi briefelés és ajánlat szükséges minden projektre, de már a kezdő csomagunk, mely most év végi akciónkban 380.000 forint helyett csak 220.000 forint, is tartalmazza a következőket:
 


egyetemi kutatásaink alapján kialakított, extra erősségben keresőoptimalizált, egyedi honlapmotor

közösségi média marketing bekötések

teljes körű, könnyen használható adminisztrációs felület, melynek segítségével a weboldal nagy része szaktudás nélkül módosítható

szabványoknak megfelelő, mobil eszközökön is megjelenő, responzív technológiájú kialakítás

egyedi, magas szintű, online grafikában 10 éve dolgozó festőművész által készített, különleges design

marketing nyomon követő csomag, mely segítségével elemezheti, melyik marketing eszköz tereli a legtöbb látogatót céloldalaira


Az alapcsomag menüpontokban és funkciókban tér el az összetettebb csomagoktól, vedd fel a kapcsolatot velünk ide kattintva, beszéljünk a részletekről!

Honlapkészítés ügyvédi irodák részére