Aj√°nlatk√©r√©sVedd fel vel√ľnk a kapcsolatot!
Név:
Telefon:
Email:
Elképzelés:

Tudatosan fel√©p√≠tett honlap csomagok, profitot termelŇĎ weboldalak

Az Expedient Kft. t√∂bb mint 10 √©ve, folyamatosan fejlesztett Hybrid SEO port√°lmotorja sz√°mos, m√°sok √°ltal kiakn√°zatlan funkci√≥val b√ľszk√©lkedhet. Ezek a fejleszt√©sek saj√°t magunk, illetve √ľgyfeleink tapasztalatai √°ltal seg√≠tett√©k n√∂veked√©s√ľnket, melyekbŇĎl m√°ra t√∂bb mint 200 kis- k√∂z√©p- √©s nagyv√°llalat profit√°lhatott. 

Tudatosan fel√©p√≠tett honlap csomagok, profitot termelŇĎ weboldalakAz alapok a legfontosabbak: hatékony honlapmotor!

Fejlett adminisztr√°ci√≥s rendszer, √ľgyf√©lbar√°t megjelen√©s, kiv√°l√≥an keresŇĎoptimaliz√°lhat√≥ tartalom. Elhanyagolhatatlan r√©szei ezek egy sikeresen, hat√©konyan fel√©p√≠tett weboldalnak, melyek n√°lunk m√°r az alapcsomagunk r√©sz√©t k√©pezik.
 

BŇĎv√≠thetŇĎ honlapok – Vel√ľnk nem csak a v√°llalata, a honlapja is folyamatosan fejlŇĎdhet!

Az √°ltalunk elk√©sz√≠tett honlapokat, √ľgyfeleink k√©r√©s√©nek megfelelŇĎen, saj√°t tapasztalataink √°ltal k√∂z√∂sen alak√≠tjuk ki. N√°lunk nem csup√°n egy weboldalt kap, olyan online strat√©gi√°t k√≠n√°lunk, mellyel biztos√≠thatja v√°llalkoz√°sa sikereit. Az √°tadott honlapjaink funkci√≥i a k√©sŇĎbbi ig√©nyek szerint bŇĎv√≠thetŇĎek, √≠gy v√°llkoz√°sa fejlŇĎd√©s√©vel nincs sz√ľks√©g √ļjabb, √©s √ļjabb honlapokat k√©sz√≠teni.

 

Az EXPEDIENT Hybrid alapcsomag tartalma 

KeresŇĎoptimaliz√°lt honlapmotor (EXP SEO Hybrid)

Az Expedient √°ltal kifejlesztett √©s haszn√°lt honlapmotor sz√°mos lehetŇĎs√©get biztos√≠t a keresŇĎoptimaliz√°l√°s hat√©konyabb√° t√©tel√©hez, sok m√°s tartalomkezelŇĎ rendszerrel szemben. A keresŇĎoptimaliz√°l√°s (SEO) minden weblap √ľzemeltetŇĎ sz√°m√°ra fontos, hogy leendŇĎ √ľgyfelei gyorsabban, √©s nagyobb sz√°mban tal√°lj√°k meg weboldal√°t a keresŇĎkben. Az adminisztr√°ci√≥s fel√ľleten, 14 helyen lehet keresŇĎoptimaliz√°l√°si be√°ll√≠t√°sokat v√©gezni, ezzel szemben m√°s rendszerek j√≥ esetben is csak 3-4 helyen adnak erre lehetŇĎs√©get. M√°sik fontos szempont, hogy keresŇĎbar√°t, html v√©gzŇĎd√©sŇĪ URL-ket haszn√°lunk, amely az√©rt fontos, mert a keresŇĎk (google, yahoo, bing, stb.), ezeket az oldalakat r√©szes√≠tik elŇĎnyben a tal√°lati list√°kon. Ezek minden Expedientes honlapmotornak alapjai teh√°t!

 

Social M√©dia Marketing bek√∂t√©sek 

Az √°ltalunk elk√©sz√≠tett honlapon, az odal√°togat√≥knak lehetŇĎs√©ge ny√≠lik megosztani az oldal tartalm√°t t√∂bb milli√≥ emberrel a k√∂z√∂ss√©gi oldalakon, mint p√©ld√°ul a Facebook, Twitter, vagy a Google. Ez√°ltal gyakorlatilag a k√∂z√∂ss√©gi h√°l√≥k r√©sztvevŇĎi terjesztik az oldala ny√ļjtotta inform√°ci√≥kat, tartalmakat √≠gy ez √Ėnnek a k√©sŇĎbbiek sor√°n nem ker√ľl semmibe.Az alap aj√°nlatunk r√©sze egy szakszerŇĪ, megfelelŇĎen kategoriz√°lt Facebook oldal l√©trehoz√°sa v√°llalkoz√°sa sz√°m√°ra, ahol k√∂vetŇĎivel oszthatja meg az √Ėn √°ltal hasznosnak v√©lt inform√°ci√≥kat, tartalmakat, √ļjdons√°gokat. Amennyiben m√°r van megl√©vŇĎ Facebook oldala, √°tvizsg√°ljuk azt, hiszen a hib√°san l√©trehozott oldalalkat a Facebook ak√°r t√∂r√∂lheti is!

Nyomon k√∂vethetŇĎ weboldal 

Az alap csomag, r√©sze a sokak √°ltal k√ľl√∂nleges extrak√©nt kezelt GoogleAnalytics, valamint Google Webmester eszk√∂z√∂k be√©p√≠t√©se. Az Analytics seg√≠ts√©g√©vel √Ėnnek lehetŇĎs√©ge ny√≠lik nyomon k√∂vetni az oldal√°ra l√°togat√≥k folyamat√°t, azt hogy honnan √©rkeztek oldall√°togat√≥i, illetve hogyan tal√°lt√°k meg weboldal√°t, de sz√°mos demogr√°fiai, √©s egy√©b hasznos inform√°ci√≥ is a rendelkez√©s√©re √°ll ezekkel a modern eszk√∂z√∂k seg√≠ts√©g√©vel. A Webmester eszk√∂z√∂k seg√≠ts√©g√©vel nyomon k√∂vetheti weboldala √°llapot√°t, √©s amennyiben hib√°t k√∂vet el, elemezheti annak forr√°s√°t.

EgyszerŇĪ adminisztr√°ci√≥s fel√ľlet 

A c√©g√ľnk √°ltal haszn√°lt rendszerben egyszerŇĪ, "word szerŇĪ" adminisztr√°ci√≥s modul tal√°lhat√≥. Ez azt jelenti, hogy √Ėnnek nincs sz√ľks√©ge komolyabb sz√°m√≠t√≥g√©pes ismeretekre, egy sz√∂vegszerkesztŇĎ fel√ľleten tud √ļj men√ľpontokat felvinni, m√≥dos√≠tani, vagy b√°rmely egy√©b m√°s tartalmat, p√©ld√°ul cikket, h√≠reket felt√∂lteni a honlapj√°ra.

√öj statikus oldal hozz√°ad√°si lehetŇĎs√©g 

Statikus aloldalakat hozhat l√©tre, melyekre k√ľl√∂nb√∂zŇĎ, tetszŇĎleges tartalmakat t√∂lthet fel. Ha szeretne egy √ļj oldalt weboldal√°ra, ezent√ļl nem kell programoz√≥hoz fordulnia, az adminisztr√°ci√≥s rendszerbŇĎl ezt egyszerŇĪen √Ėn is l√©trehozhatja.

Testreszabott, egyedi grafikai megjelenés

A honlap tervez√©sekor, az √Ėn √°ltal meghat√°rozott, √©s a jelenlegi aktu√°lis trendek alapj√°n szabjuk testre honlapja grafikai megjelen√©s√©t. Az egyedi grafikai megjelen√©st szakk√©pzett grafikus-designer√ľnk-, egyben kreat√≠v igazgat√≥nk Kecskem√©ti D√≥ra festŇĎmŇĪv√©sz seg√≠ts√©g√©vel k√©sz√≠tj√ľk el.

Hibátlan weboldal mobiltelefonokon is? Ma már ez alap! Responzív design

A responz√≠v design, megjelen√©s azt jelenti, hogy a manaps√°g olyannyira elterjedt mobil eszk√∂z√∂k√∂n, mint p√©ld√°ul okos telefonok, t√°blag√©pek is ide√°lisan, j√≥l √°tl√°that√≥an jelenik meg weboldala. A responz√≠v oldal teh√°t mindig az aktu√°lis kijelzŇĎ (k√©pernyŇĎ) m√©ret√©hez, felbont√°s√°hoz igazodva jelenik meg.

Nem lesz baj a kezd√©ssel, √©s seg√≠t√ľnk, ha elakadna

A honlap csomagunk tartalmaz egy 1 x 30 perces oktat√°st az adminisztr√°ci√≥s fel√ľlet haszn√°lat√°hoz. Amint azt m√°r a fentiekben is eml√≠tett√ľk, komolyabb szaktud√°s nem sz√ľks√©ges az oldal adminisztr√°l√°s√°hoz. √Črdemes azonban n√©h√°ny √©rdekess√©get, hasznos dolgot meghallgatni, melyek t√∂bb √©ves munk√°nk tapasztalatak√©nt az √Ėn fejlŇĎd√©s√©t is seg√≠teni fogja.


Szeretn√© fellend√≠teni v√°llalkoz√°s√°t egy modern, hat√©konyan fel√©p√≠tett, √ľgyfeleket hoz√≥ honlappal? √ögy √©rzi jelenlegi weboldala nem mŇĪk√∂dik hat√©konyan, nem tal√°lj√°k meg √Ėnt az √ľgyfelek? K√©rjen aj√°nlatot, √≠jra el elk√©pzel√©s√©t. Mi az Expedientn√©l az√©rt vagyunk, hogy az √Ėn munk√°j√°t seg√≠ts√ľk. 

Honlapkészítés ajánlat kérés

>> Tekintse meg tov√°bbi ig√©nybevehetŇĎ moduljainkat, szolg√°ltat√°sainket <<