AjánlatkérésVedd fel velünk a kapcsolatot!
Név:
Telefon:
Email:
Elképzelés:

Tudatosan felépített honlap csomagok, profitot termelő weboldalak

Az Expedient Kft. több mint 10 éve, folyamatosan fejlesztett Hybrid SEO portálmotorja számos, mások által kiaknázatlan funkcióval büszkélkedhet. Ezek a fejlesztések saját magunk, illetve ügyfeleink tapasztalatai által segítették növekedésünket, melyekből mára több mint 200 kis- közép- és nagyvállalat profitálhatott. 

Tudatosan felépített honlap csomagok, profitot termelő weboldalakAz alapok a legfontosabbak: hatékony honlapmotor!

Fejlett adminisztrációs rendszer, ügyfélbarát megjelenés, kiválóan keresőoptimalizálható tartalom. Elhanyagolhatatlan részei ezek egy sikeresen, hatékonyan felépített weboldalnak, melyek nálunk már az alapcsomagunk részét képezik.
 

Bővíthető honlapok – Velünk nem csak a vállalata, a honlapja is folyamatosan fejlődhet!

Az általunk elkészített honlapokat, ügyfeleink kérésének megfelelően, saját tapasztalataink által közösen alakítjuk ki. Nálunk nem csupán egy weboldalt kap, olyan online stratégiát kínálunk, mellyel biztosíthatja vállalkozása sikereit. Az átadott honlapjaink funkciói a későbbi igények szerint bővíthetőek, így vállkozása fejlődésével nincs szükség újabb, és újabb honlapokat készíteni.

 

Az EXPEDIENT Hybrid alapcsomag tartalma 

Keresőoptimalizált honlapmotor (EXP SEO Hybrid)

Az Expedient által kifejlesztett és használt honlapmotor számos lehetőséget biztosít a keresőoptimalizálás hatékonyabbá tételéhez, sok más tartalomkezelő rendszerrel szemben. A keresőoptimalizálás (SEO) minden weblap üzemeltető számára fontos, hogy leendő ügyfelei gyorsabban, és nagyobb számban találják meg weboldalát a keresőkben. Az adminisztrációs felületen, 14 helyen lehet keresőoptimalizálási beállításokat végezni, ezzel szemben más rendszerek jó esetben is csak 3-4 helyen adnak erre lehetőséget. Másik fontos szempont, hogy keresőbarát, html végződésű URL-ket használunk, amely azért fontos, mert a keresők (google, yahoo, bing, stb.), ezeket az oldalakat részesítik előnyben a találati listákon. Ezek minden Expedientes honlapmotornak alapjai tehát!

 

Social Média Marketing bekötések 

Az általunk elkészített honlapon, az odalátogatóknak lehetősége nyílik megosztani az oldal tartalmát több millió emberrel a közösségi oldalakon, mint például a Facebook, Twitter, vagy a Google. Ezáltal gyakorlatilag a közösségi hálók résztvevői terjesztik az oldala nyújtotta információkat, tartalmakat így ez Önnek a későbbiek során nem kerül semmibe.Az alap ajánlatunk része egy szakszerű, megfelelően kategorizált Facebook oldal létrehozása vállalkozása számára, ahol követőivel oszthatja meg az Ön által hasznosnak vélt információkat, tartalmakat, újdonságokat. Amennyiben már van meglévő Facebook oldala, átvizsgáljuk azt, hiszen a hibásan létrehozott oldalalkat a Facebook akár törölheti is!

Nyomon követhető weboldal 

Az alap csomag, része a sokak által különleges extraként kezelt GoogleAnalytics, valamint Google Webmester eszközök beépítése. Az Analytics segítségével Önnek lehetősége nyílik nyomon követni az oldalára látogatók folyamatát, azt hogy honnan érkeztek oldallátogatói, illetve hogyan találták meg weboldalát, de számos demográfiai, és egyéb hasznos információ is a rendelkezésére áll ezekkel a modern eszközök segítségével. A Webmester eszközök segítségével nyomon követheti weboldala állapotát, és amennyiben hibát követ el, elemezheti annak forrását.

Egyszerű adminisztrációs felület 

A cégünk által használt rendszerben egyszerű, "word szerű" adminisztrációs modul található. Ez azt jelenti, hogy Önnek nincs szüksége komolyabb számítógépes ismeretekre, egy szövegszerkesztő felületen tud új menüpontokat felvinni, módosítani, vagy bármely egyéb más tartalmat, például cikket, híreket feltölteni a honlapjára.

Új statikus oldal hozzáadási lehetőség 

Statikus aloldalakat hozhat létre, melyekre különböző, tetszőleges tartalmakat tölthet fel. Ha szeretne egy új oldalt weboldalára, ezentúl nem kell programozóhoz fordulnia, az adminisztrációs rendszerből ezt egyszerűen Ön is létrehozhatja.

Testreszabott, egyedi grafikai megjelenés

A honlap tervezésekor, az Ön által meghatározott, és a jelenlegi aktuális trendek alapján szabjuk testre honlapja grafikai megjelenését. Az egyedi grafikai megjelenést szakképzett grafikus-designerünk-, egyben kreatív igazgatónk Kecskeméti Dóra festőművész segítségével készítjük el.

Hibátlan weboldal mobiltelefonokon is? Ma már ez alap! Responzív design

A responzív design, megjelenés azt jelenti, hogy a manapság olyannyira elterjedt mobil eszközökön, mint például okos telefonok, táblagépek is ideálisan, jól átláthatóan jelenik meg weboldala. A responzív oldal tehát mindig az aktuális kijelző (képernyő) méretéhez, felbontásához igazodva jelenik meg.

Nem lesz baj a kezdéssel, és segítünk, ha elakadna

A honlap csomagunk tartalmaz egy 1 x 30 perces oktatást az adminisztrációs felület használatához. Amint azt már a fentiekben is említettük, komolyabb szaktudás nem szükséges az oldal adminisztrálásához. Érdemes azonban néhány érdekességet, hasznos dolgot meghallgatni, melyek több éves munkánk tapasztalataként az Ön fejlődését is segíteni fogja.


Szeretné fellendíteni vállalkozását egy modern, hatékonyan felépített, ügyfeleket hozó honlappal? Úgy érzi jelenlegi weboldala nem működik hatékonyan, nem találják meg Önt az ügyfelek? Kérjen ajánlatot, íjra el elképzelését. Mi az Expedientnél azért vagyunk, hogy az Ön munkáját segítsük. 

Honlapkészítés ajánlat kérés

>> Tekintse meg további igénybevehető moduljainkat, szolgáltatásainket <<