Aj√°nlatk√©r√©sVedd fel vel√ľnk a kapcsolatot!
Név:
Telefon:
Email:
Elképzelés:

REDESIGN

Mostanra az emberek mindent az interneten int√©znek, legyen ez v√°s√°rl√°s, sz√≥rakoz√°s, t√°j√©koz√≥d√°s, kapcsolatteremt√©s, √ľgyint√©z√©s, c√©gek felkutat√°sa stb. Ez van felgyorsult vil√°gban √©l√ľnk! 
 

REDESIGN

√Čppen ez√©rt fontos, hogy weboldaladdal k√∂vesd a v√°ltoz√°sokat √©s igazodj a felhaszn√°lok ig√©nyeihez! Ez nem csak az oldal grafikai megjelen√©s√©re vonatkozik, hanem funkcion√°lis v√°ltoz√°sokat is jelent.

 

Mikor sz√ľks√©ges a redesign?

 

Rengetek √©rvet tal√°lhatunk a mellett, mi√©rt √©rdemes a r√©gi oldalt megtartani eszmei √©rt√©k, az emberek m√°r megszokt√°k, te √ļgy szereted ahogy van…
Most √∂sszegyŇĪjt√∂tt√ľk, hogy miket vegy√©l komolyan az oldaladdal kapcsolatban √©s mi√©rt v√°gj bele egy komolyabb fel√ļj√≠t√°sba!

 

Az oldalad nem segíti a céljaid elérését

 

Hi√°ba tetszik az oldalad √©s gondolod funkcion√°lisnak, ha nem hozza a v√°rt eredm√©nyeket. Egy weboldal arra van, hogy sz√©lesebb k√∂r√∂kben ismert√© v√°lj √©s t√∂bb √ľgyfeled legyen! A gyenge l√°togatotts√°godnak oka lehet, hogy nincs megfelelŇĎen optimaliz√°lva az oldalad. Ha nem vagy megel√©gedve oldalad n√©pszerŇĪs√©g√©vel, akkor k√©rd szak√©rtŇĎk seg√≠ts√©g√©t. Ňźk r√∂gt√∂n l√°tj√°k mi az, amin jav√≠tani lehet √©s kell is! 

 

Elavult a c√©ged arculata 

 

Az arculatod legfontosabb designeleme a log√≥d! Fontos, hogy profi designer tervezze, olyan √©rt√©keket t√ľkr√∂zz√∂n ami a c√©ged sz√°m√°ra a legfontosabb. Weben √©s mobilos fel√ľleten is meg tudjon jelenni √©s legyen idŇĎt√°ll√≥!
Ez persze nem minden, ha nem megfelelŇĎen prezent√°lod a c√©ged az az √∂sszk√©pre is kihat. A lej√°rt tartalmak, rossz sz√≠nv√°laszt√°s, nem megfelelŇĎ tipogr√°fia, minŇĎs√©gtelen k√©pek ugyan√ļgy rombolhatj√°k az oldalad mint egy nem megfelelŇĎ log√≥. 

 

T√ļlzs√ļfolt fŇĎoldal  

 

Amikor valaki a weboldaladra kattint, n√©h√°ny m√°sodperced van arra, hogy felkelt az √©rdeklŇĎd√©s√©t!
Ez√©rt gyakran elk√∂vetett hiba, hogy min√©l t√∂bb inform√°ci√≥t pr√≥b√°lsz bezs√ļfolni a fŇĎoldalra. Ezzel pont az ellenkezŇĎj√©t √©red el. Nem marad√°sra buzd√≠t ink√°bb sokkol√≥ hat√°ssal b√≠r. Csak a legfontosabb dolgok szerepeljenek a fŇĎoldaladon amibŇĎl egy√©rtelmŇĪv√© v√°lik mit is k√≠n√°lsz sz√°mukra.

 

Elmaradsz a konkurenci√°t√≥l 

 

√Črdemes k√∂r√ľln√©zned a konkurens oldalakon! Fontos, hogy l√©p√©st tarts vel√ľk hisz ugyanazt k√©pviselitek! Fontos, ha neki√°llsz √ļjra terveztetni az oldalad tekints t√°volabb a versenyt√°rsaidn√°l. Szebb arc√ļlattal, trendk√∂vetŇĎbb oldallal bizalmat √©bresztesz az emberekben. KeresŇĎoptimaliz√°l√°ssal m√©g jobb helyen is szerepelhetsz a keresŇĎ list√°j√°n!


SEO

 

Ha jelentŇĎs visszaes√©st tapasztalsz az oldalon l√°togatotts√°g szempontj√°b√≥l, √©rdemes komolyabban megvizsg√°lni azt! Ennek oka lehet, hogy nem megfelelŇĎ a design, ugyanis rangsorol√°sn√°l m√°r ez is sz√°m√≠t! Min√©l szebb, felhaszn√°l√≥bar√°tabb az oldal, ann√°l t√∂bb idŇĎt t√∂lt ott a fogyaszt√≥, ami jobb helyez√©st eredm√©nyez. Ugyanakkor a keresŇĎoptimaliz√°l√°ssal is foglalkozni kell, hogy keresŇĎbar√°t fel√©p√≠t√©se legyen az oldaladnak. Legt√∂bbsz√∂r ez teljes √°talak√≠t√°ssal is j√°rhat, amihez ugyancsak szak√©rtŇĎket javaslunk!

 

Haszn√°lj CMS-T

 

Vagyis tartalomkezelŇĎ rendszert. Ennek seg√≠ts√©g√©vel te alak√≠that√≥d weboldalad tartalm√°t k√ľlsŇĎ seg√≠ts√©g n√©lk√ľl. √ćgy nem kell a programoz√≥kat zargatnod minden apr√≥ v√°ltoztat√°s miatt. √Čs naprak√©sz tartalmakkal szolg√°lhatsz. SEO szempontb√≥l is hasznos!

 

Mobilbar√°t weboldal

 

Ha a mobilon b√∂ng√©szŇĎk sz√°m√°ra nem tudsz megfelelŇĎ felhaszn√°l√≥i √©lm√©nyt ny√ļjtani el is vesz√≠theted ŇĎket! A reszponz√≠v oldalak mostanra elengedhetetlen√© v√°ltak! Fontos minden eszk√∂zrŇĎl haszn√°lhat√≥ oldalad legyen. A Gooogle is elŇĎnyben r√©szes√≠ti a mobilbar√°t oldalakat mobilon t√∂rt√©nŇĎ keres√©skor.

 

Hossz√ļ bet√∂lt√©si idŇĎ

 

Mivel a felhaszn√°l√≥ t√©nyleg p√°r m√°sodpercbŇĎl d√∂nti el, hogy akar-e a weboldaladon maradni fontos, hogy val√≥ban gyorsan t√∂lts√∂n be az oldal! Egy lass√ļ weboldal nem csak a felhaszn√°lok szempontj√°b√≥l rossz, de rosszabb keres√©si eredm√©nyhez vezet. A sebess√©gen mindig lehet csiszolni √©s kell is! 

 

Rossz felhasználói visszajelzések

 

Nem csak a pozit√≠v visszajelz√©s a fontos, figyelni kell a negat√≠v kommentekre is, hisz ebbŇĎl gyorsan kider√ľlhet, mely r√©szeken kell m√©g csiszolni mi mŇĪk√∂dik j√≥l, mi kev√©sb√©! Ezzel  ugyanolyan fontos foglalkozni mint a konkurenci√°val!

 

Elavult weboldal

 

Neked lehet fel sem tŇĪnik az oldalad avults√°ga, de felhaszn√°l√≥idnak igen! Folyamatos b√∂ng√©sz√©s k√∂zben belefutnak korszerŇĪbb designnal k√©sz√ľlt oldalakba megszokj√°k ŇĎket √©s sztenderd√© v√°lnak. Egy r√©gi designnal k√©sz√ľlt oldal fokozatosan lemarad j√≥bb, szebb, modernebb t√°rsait√≥l. Egy weboldalnak √ļgy kell alakulnia, fejlŇĎdnie, hogy reflekt√°ljon a l√°togat√≥i ig√©nyekre.


Navigáció

 

Ha az emberek m√°r a fŇĎoldalr√≥l visszafordulnak, jav√≠tanod kell az oldalon! √Ėszt√∂n√∂zni kell ŇĎket a tov√°bbkattint√°sra. N√©z meg az oldaladat, hogy val√≥ban k√∂nnyen haszn√°lhat√≥-e, hogy egy√©rtelmŇĪen k√∂zvet√≠ti a legfontosabbnak tartott √ľzenetet. Hogy val√≥ban az √°ltalad tervezett √ļtvonalon haladjon a felhaszn√°l√≥. Az akad√°lymentes interakci√≥ elengedhetetlen egy √ľgyf√©lk√∂r kialak√≠t√°s√°n√°l! Ez hatv√°nyozottan igaz a mobilos felhaszn√°l√≥kra a kis k√©pernyŇĎ miatt fontos a z√∂kkenŇĎmentes navig√°ci√≥. 

 

MielŇĎtt belev√°gsz a weboldalad √ļjratervez√©s√©be, ford√≠ts idŇĎt az oldalad elemz√©s√©re, hogy mi√©rt is sz√ľks√©ges a v√°ltoztat√°s. Ne csak azt tarts szem elŇĎtt, hogy sz√©p vagy egyedi legyen, hanem hogy j√≥l is mŇĪk√∂dj√∂n! Elemezd a felhaszn√°l√≥id viselked√©s√©t √©s az alapj√°n igyekezz testreszabni az oldalt! Ha sz√ľks√©ged van a seg√≠ts√©g√ľnkre keress minket b√°tran!