AjánlatkérésVedd fel velünk a kapcsolatot!
Név:
Telefon:
Email:
Elképzelés:

REDESIGN

Mostanra az emberek mindent az interneten intéznek, legyen ez vásárlás, szórakozás, tájékozódás, kapcsolatteremtés, ügyintézés, cégek felkutatása stb. Ez van felgyorsult világban élünk! 
 

REDESIGN

Éppen ezért fontos, hogy weboldaladdal kövesd a változásokat és igazodj a felhasználok igényeihez! Ez nem csak az oldal grafikai megjelenésére vonatkozik, hanem funkcionális változásokat is jelent.

 

Mikor szükséges a redesign?

 

Rengetek érvet találhatunk a mellett, miért érdemes a régi oldalt megtartani eszmei érték, az emberek már megszokták, te úgy szereted ahogy van…
Most összegyűjtöttük, hogy miket vegyél komolyan az oldaladdal kapcsolatban és miért vágj bele egy komolyabb felújításba!

 

Az oldalad nem segíti a céljaid elérését

 

Hiába tetszik az oldalad és gondolod funkcionálisnak, ha nem hozza a várt eredményeket. Egy weboldal arra van, hogy szélesebb körökben ismerté válj és több ügyfeled legyen! A gyenge látogatottságodnak oka lehet, hogy nincs megfelelően optimalizálva az oldalad. Ha nem vagy megelégedve oldalad népszerűségével, akkor kérd szakértők segítségét. Ők rögtön látják mi az, amin javítani lehet és kell is! 

 

Elavult a céged arculata 

 

Az arculatod legfontosabb designeleme a logód! Fontos, hogy profi designer tervezze, olyan értékeket tükrözzön ami a céged számára a legfontosabb. Weben és mobilos felületen is meg tudjon jelenni és legyen időtálló!
Ez persze nem minden, ha nem megfelelően prezentálod a céged az az összképre is kihat. A lejárt tartalmak, rossz színválasztás, nem megfelelő tipográfia, minőségtelen képek ugyanúgy rombolhatják az oldalad mint egy nem megfelelő logó. 

 

Túlzsúfolt főoldal  

 

Amikor valaki a weboldaladra kattint, néhány másodperced van arra, hogy felkelt az érdeklődését!
Ezért gyakran elkövetett hiba, hogy minél több információt próbálsz bezsúfolni a főoldalra. Ezzel pont az ellenkezőjét éred el. Nem maradásra buzdít inkább sokkoló hatással bír. Csak a legfontosabb dolgok szerepeljenek a főoldaladon amiből egyértelművé válik mit is kínálsz számukra.

 

Elmaradsz a konkurenciától 

 

Érdemes körülnézned a konkurens oldalakon! Fontos, hogy lépést tarts velük hisz ugyanazt képviselitek! Fontos, ha nekiállsz újra terveztetni az oldalad tekints távolabb a versenytársaidnál. Szebb arcúlattal, trendkövetőbb oldallal bizalmat ébresztesz az emberekben. Keresőoptimalizálással még jobb helyen is szerepelhetsz a kereső listáján!


SEO

 

Ha jelentős visszaesést tapasztalsz az oldalon látogatottság szempontjából, érdemes komolyabban megvizsgálni azt! Ennek oka lehet, hogy nem megfelelő a design, ugyanis rangsorolásnál már ez is számít! Minél szebb, felhasználóbarátabb az oldal, annál több időt tölt ott a fogyasztó, ami jobb helyezést eredményez. Ugyanakkor a keresőoptimalizálással is foglalkozni kell, hogy keresőbarát felépítése legyen az oldaladnak. Legtöbbször ez teljes átalakítással is járhat, amihez ugyancsak szakértőket javaslunk!

 

Használj CMS-T

 

Vagyis tartalomkezelő rendszert. Ennek segítségével te alakíthatód weboldalad tartalmát külső segítség nélkül. Így nem kell a programozókat zargatnod minden apró változtatás miatt. És naprakész tartalmakkal szolgálhatsz. SEO szempontból is hasznos!

 

Mobilbarát weboldal

 

Ha a mobilon böngészők számára nem tudsz megfelelő felhasználói élményt nyújtani el is veszítheted őket! A reszponzív oldalak mostanra elengedhetetlené váltak! Fontos minden eszközről használható oldalad legyen. A Gooogle is előnyben részesíti a mobilbarát oldalakat mobilon történő kereséskor.

 

Hosszú betöltési idő

 

Mivel a felhasználó tényleg pár másodpercből dönti el, hogy akar-e a weboldaladon maradni fontos, hogy valóban gyorsan töltsön be az oldal! Egy lassú weboldal nem csak a felhasználok szempontjából rossz, de rosszabb keresési eredményhez vezet. A sebességen mindig lehet csiszolni és kell is! 

 

Rossz felhasználói visszajelzések

 

Nem csak a pozitív visszajelzés a fontos, figyelni kell a negatív kommentekre is, hisz ebből gyorsan kiderülhet, mely részeken kell még csiszolni mi működik jól, mi kevésbé! Ezzel  ugyanolyan fontos foglalkozni mint a konkurenciával!

 

Elavult weboldal

 

Neked lehet fel sem tűnik az oldalad avultsága, de felhasználóidnak igen! Folyamatos böngészés közben belefutnak korszerűbb designnal készült oldalakba megszokják őket és sztenderdé válnak. Egy régi designnal készült oldal fokozatosan lemarad jóbb, szebb, modernebb társaitól. Egy weboldalnak úgy kell alakulnia, fejlődnie, hogy reflektáljon a látogatói igényekre.


Navigáció

 

Ha az emberek már a főoldalról visszafordulnak, javítanod kell az oldalon! Ösztönözni kell őket a továbbkattintásra. Néz meg az oldaladat, hogy valóban könnyen használható-e, hogy egyértelműen közvetíti a legfontosabbnak tartott üzenetet. Hogy valóban az általad tervezett útvonalon haladjon a felhasználó. Az akadálymentes interakció elengedhetetlen egy ügyfélkör kialakításánál! Ez hatványozottan igaz a mobilos felhasználókra a kis képernyő miatt fontos a zökkenőmentes navigáció. 

 

Mielőtt belevágsz a weboldalad újratervezésébe, fordíts időt az oldalad elemzésére, hogy miért is szükséges a változtatás. Ne csak azt tarts szem előtt, hogy szép vagy egyedi legyen, hanem hogy jól is működjön! Elemezd a felhasználóid viselkedését és az alapján igyekezz testreszabni az oldalt! Ha szükséged van a segítségünkre keress minket bátran!