Aj√°nlatk√©r√©sVedd fel vel√ľnk a kapcsolatot!
Név:
Telefon:
Email:
Elképzelés:

Saját sörrel próbálja magához csábítani a jó programozókat a Misys

[Misys] V√°llalati s√∂rtesztelŇĎket keres a Misys, a vil√°g vezetŇĎ p√©nz√ľgyi alkalmaz√°s-sz√°ll√≠t√≥ja, amely Magyarorsz√°gon √©p√≠ti fel digit√°lis fejlesztŇĎk√∂zpontj√°t. A Misys Digital Channels nem egyszerŇĪen a legjobb szakembereket keresi, hanem azokat, akik az √©let √©s a munka minden ter√ľlet√©n nagyra √©rt√©kelik a szabads√°got, a kreativit√°st √©s a versenyt. Informatikus-s√∂rtesztelŇĎ: ez az az √ļj munkak√∂r, amelybe csak id√©n k√∂zel 150 √ļj munkat√°rsat vesznek fel.

Saját sörrel próbálja magához csábítani a jó programozókat a Misys

A Misys Digital Channelsn√©l olyan szakembereket keresnek, akik hisznek abban, hogy egyetlen sor a k√≥dban, vagy a j√≥l megtervezett ikon a felhaszn√°l√≥i fel√ľleten hozz√°j√°rul a term√©k √©s a c√©g siker√©hez. Motiv√°lt √©s a munk√°j√°hoz elk√∂telezett munkat√°rsak pedig pont olyanok, mint a r√©gi mesteremberek, a k√©zmŇĪves iparosok. A Misys √©ppen ez√©rt a megc√©lzott koroszt√°ly legkedveltebb kisipari term√©k√©vel, a k√©zmŇĪves s√∂rrel f√©mjelzi toborz√°si kamp√°ny√°t.

Sörért programozni? :D

A Misys Digital Channels vezetŇĎi nem csup√°n versenyk√©pes munkak√∂rnyezetet √©s anyagi kompenz√°ci√≥t k√≠n√°lnak fel a r√©gi √©s √ļjonnan csatlakoz√≥ koll√©g√°knak, hanem a vil√°g elsŇĎ "v√°llalati s√∂r√©t". Egy olyan k√©zmŇĪves term√©ket, ami a legmenŇĎbb londoni pubban, a legkritikusabb belga s√∂r√∂zŇĎben √©s a Szilicium-v√∂lgy trendi b√°rjaiban is meg√°lln√° a hely√©t.

 

"Csakhogy ott nem lehet kapni, m√≠g a Misys Digital Channels irod√°iban minden p√©nteken szabad a Misys Corporate Beer" not- mondta el Vinnai Bal√°zs, aki azt is el√°rulta, hogy a recept√ļra a c√©g n√©met, lengyel √©s magyar amatŇĎr s√∂rszak√©rtŇĎinek a vet√©lked√©s√©nek eredm√©nyek√©ppen j√∂tt l√©tre. "√Čs ahogy az informatik√°ban sincs meg√°ll√°s a fejleszt√©sben, √ļgy a s√∂rk√©sz√≠t√©sben sem √ľlhet√ľnk a bab√©rjainkon. A Misys Digital Channels minden irod√°ja helyi s√∂rfŇĎzd√©kkel kooper√°lva dolgozik a saj√°t recept√ļr√°j√°n √©s minden √©vben versenyen dŇĎl el, hogy melyik is az √©v hivatalos Misys v√°llalati s√∂re. Nem v√©letlen√ľl mondjuk azt toborz√°si kamp√°nyunkban, hogy s√∂rk√≥stol√≥kat keres√ľnk." - mes√©lte Vinnai Bal√°zs az IND Group alap√≠t√≥ja, a febru√°ri akviz√≠ci√≥t k√∂vetŇĎen imm√°ron a Misys Digital Channels vezetŇĎje.

Sör, és programozás egyben! A kép forrása: prog.hu

A budapesti √©s miskolci fejlesztŇĎi k√∂zpontokkal mŇĪk√∂dŇĎ c√©g a Misys digit√°lis fejlesztŇĎk√∂zpontj√°v√° v√°lik "Misys Labs" n√©ven. A tervek szerint 300 magasan k√©pzett informatikus √©s t√∂bb tucat √ľzleti tan√°csad√≥, projektmenedzser dolgozik majd √©v v√©g√©n annak a v√≠zi√≥nak a megval√≥s√≠t√°s√°n, hogy a f√∂ld √∂sszes lakosa frusztr√°ci√≥ mentesen bankolhasson.