AjánlatkérésVedd fel velünk a kapcsolatot!
Név:
Telefon:
Email:
Elképzelés:

Saját sörrel próbálja magához csábítani a jó programozókat a Misys

[Misys] Vállalati sörtesztelőket keres a Misys, a világ vezető pénzügyi alkalmazás-szállítója, amely Magyarországon építi fel digitális fejlesztőközpontját. A Misys Digital Channels nem egyszerűen a legjobb szakembereket keresi, hanem azokat, akik az élet és a munka minden területén nagyra értékelik a szabadságot, a kreativitást és a versenyt. Informatikus-sörtesztelő: ez az az új munkakör, amelybe csak idén közel 150 új munkatársat vesznek fel.

Saját sörrel próbálja magához csábítani a jó programozókat a Misys

A Misys Digital Channelsnél olyan szakembereket keresnek, akik hisznek abban, hogy egyetlen sor a kódban, vagy a jól megtervezett ikon a felhasználói felületen hozzájárul a termék és a cég sikeréhez. Motivált és a munkájához elkötelezett munkatársak pedig pont olyanok, mint a régi mesteremberek, a kézműves iparosok. A Misys éppen ezért a megcélzott korosztály legkedveltebb kisipari termékével, a kézműves sörrel fémjelzi toborzási kampányát.

Sörért programozni? :D

A Misys Digital Channels vezetői nem csupán versenyképes munkakörnyezetet és anyagi kompenzációt kínálnak fel a régi és újonnan csatlakozó kollégáknak, hanem a világ első "vállalati sörét". Egy olyan kézműves terméket, ami a legmenőbb londoni pubban, a legkritikusabb belga sörözőben és a Szilicium-völgy trendi bárjaiban is megállná a helyét.

 

"Csakhogy ott nem lehet kapni, míg a Misys Digital Channels irodáiban minden pénteken szabad a Misys Corporate Beer" not- mondta el Vinnai Balázs, aki azt is elárulta, hogy a receptúra a cég német, lengyel és magyar amatőr sörszakértőinek a vetélkedésének eredményeképpen jött létre. "És ahogy az informatikában sincs megállás a fejlesztésben, úgy a sörkészítésben sem ülhetünk a babérjainkon. A Misys Digital Channels minden irodája helyi sörfőzdékkel kooperálva dolgozik a saját receptúráján és minden évben versenyen dől el, hogy melyik is az év hivatalos Misys vállalati söre. Nem véletlenül mondjuk azt toborzási kampányunkban, hogy sörkóstolókat keresünk." - mesélte Vinnai Balázs az IND Group alapítója, a februári akvizíciót követően immáron a Misys Digital Channels vezetője.

Sör, és programozás egyben! A kép forrása: prog.hu

A budapesti és miskolci fejlesztői központokkal működő cég a Misys digitális fejlesztőközpontjává válik "Misys Labs" néven. A tervek szerint 300 magasan képzett informatikus és több tucat üzleti tanácsadó, projektmenedzser dolgozik majd év végén annak a víziónak a megvalósításán, hogy a föld összes lakosa frusztráció mentesen bankolhasson.