Aj√°nlatk√©r√©sVedd fel vel√ľnk a kapcsolatot!
Név:
Telefon:
Email:
Elképzelés:

Tal√°lgat√°s a Microsoftn√°l - J√∂het a felhŇĎ alap√ļ Windows

√Āll√≠t√≥lag ingyenes v√°ltozata is lesz annak a felhŇĎ alap√ļ Windowsnak, melyet egy orosz sziv√°rogtat√≥ ind√≠tott el, Wzor, akinek m√°r t√∂bbsz√∂r igaza volt a korai tal√°lgat√°sokkal kapcsolatban. 

Tal√°lgat√°s a Microsoftn√°l - J√∂het a felhŇĎ alap√ļ Windows

A teljes verzi√≥√©rt fizetni kell ugyan, de az alapvetŇĎ funkci√≥k el√©rhetŇĎek lenn√©nek az ingyenes v√°ltozatban is. K√∂r√ľlbel√ľl a mai Windows 7 Starter tud√°s√°val egyezne meg a b√°rki sz√°m√°ra el√©rhetŇĎ v√°ltozat.

Honalpk√©sz√≠t√©s kedvezŇĎ √°ron, keresŇĎoptimaliz√°ltan, hat√©konyan, Pest megy√©ben, Budapesten, √©s orsz√°gszerte.

A PCWorld √°ll√≠tja, a Windows egy r√©sz√©t a saj√°t g√©p√ľnk BIOS-√°ban t√°roln√°k, azonban ehhez sz√ľks√©ges a hardver fejlŇĎd√©se is. A ma haszn√°lt BIOS-ok nagy r√©sze nagyon kis kapacit√°ssal rendelkezik, √©s az √≠r√°s√°hoz sem √°rt n√©mi szaktud√°s. 

 

Ugyanakkor, nem √°ll messze a val√≥s√°gt√≥l a megold√°s, ugyanis a SONY is gondolkodott m√°r a felhŇĎ alap√ļ konzol j√°t√©kg√©pek fejleszt√©s√©n, sŇĎt, a fejleszt√©sek jelenelg is folynak ebben az ir√°nyban. A Windows Cloud megjelen√©s√©t v√°rhat√≥an a 10-es verzi√≥ban tervezik majd, azonban erre m√©g v√°rni kell, ugyanis jelenleg tartunk a 8.1-n√©l, √©s ismerj√ľk a Microsoftot - egyesek szerint l√©tezŇĎ hipot√©zis, miszerint minden m√°sodik Windows siker√ľl csak olyanra, amilyenre kellene.