AjánlatkérésVedd fel velünk a kapcsolatot!
Név:
Telefon:
Email:
Elképzelés:

Találgatás a Microsoftnál - Jöhet a felhő alapú Windows

Állítólag ingyenes változata is lesz annak a felhő alapú Windowsnak, melyet egy orosz szivárogtató indított el, Wzor, akinek már többször igaza volt a korai találgatásokkal kapcsolatban. 

Találgatás a Microsoftnál - Jöhet a felhő alapú Windows

A teljes verzióért fizetni kell ugyan, de az alapvető funkciók elérhetőek lennének az ingyenes változatban is. Körülbelül a mai Windows 7 Starter tudásával egyezne meg a bárki számára elérhető változat.

Honalpkészítés kedvező áron, keresőoptimalizáltan, hatékonyan, Pest megyében, Budapesten, és országszerte.

A PCWorld állítja, a Windows egy részét a saját gépünk BIOS-ában tárolnák, azonban ehhez szükséges a hardver fejlődése is. A ma használt BIOS-ok nagy része nagyon kis kapacitással rendelkezik, és az írásához sem árt némi szaktudás. 

 

Ugyanakkor, nem áll messze a valóságtól a megoldás, ugyanis a SONY is gondolkodott már a felhő alapú konzol játékgépek fejlesztésén, sőt, a fejlesztések jelenelg is folynak ebben az irányban. A Windows Cloud megjelenését várhatóan a 10-es verzióban tervezik majd, azonban erre még várni kell, ugyanis jelenleg tartunk a 8.1-nél, és ismerjük a Microsoftot - egyesek szerint létező hipotézis, miszerint minden második Windows sikerül csak olyanra, amilyenre kellene.