AjánlatkérésVedd fel velünk a kapcsolatot!
Név:
Telefon:
Email:
Elképzelés:

Vladimir Kazak groteszt képei

Vladimir Kazak minden bizonnyal maradandó élményt akar nyújtani új kollekciójával. Az orosz születésű művész, aki honlapja szerint imád nőket és repülőket rajzolni, tökéletesen szemlélteti a modern gondolkodásmódot hihetetlenül őszinte illusztrációival.

Vladimir Kazak groteszt képei

A mindennapi élet sokkoló ábrázolásával bemutatja a mai világ és emberek életét és iróniáját, melyről nemigazán beszélünk. A művész állítása szerint munkái tisztán szatirikusak, és komikusak.

Az illusztrációk egyike azt mutatja be, hogy az emberek mind úgy viselkednek mint a robotok, közömbösen ülnek egymás mellett egy vonaton. Egy másik kép felülnézetből mutatja egy nő fedett kebleit, míg az éhes tekintetű malackák ülnek körülötte. Ez a bizonyos mű állítólag azt az érzést ábrázolja, aminek a nők mindennap kénytelenek kitéve lenni. Egyes kritikák szerint Kazak művészete túl politikai, míg mások egyetértenek merész világnézeteivel.

Íme néhány műve kollekciójából kiválogatva. Te magad is meglátogathatod oldalát, hogy megtekintsd többi képét, vagy vásárolj.

 

vladimir kazak képeivladimir kazak képeivladimir kazak képeivladimir kazak képeivladimir kazak képeivladimir kazak képeivladimir kazak képei