Aj√°nlatk√©r√©sVedd fel vel√ľnk a kapcsolatot!
Név:
Telefon:
Email:
Elképzelés:

Vladimir Kazak groteszt képei

Vladimir Kazak minden bizonnyal maradand√≥ √©lm√©nyt akar ny√ļjtani √ļj kollekci√≥j√°val. Az orosz sz√ľlet√©sŇĪ mŇĪv√©sz, aki honlapja szerint im√°d nŇĎket √©s rep√ľlŇĎket rajzolni, t√∂k√©letesen szeml√©lteti a modern gondolkod√°sm√≥dot hihetetlen√ľl ŇĎszinte illusztr√°ci√≥ival.

Vladimir Kazak groteszt képei

A mindennapi √©let sokkol√≥ √°br√°zol√°s√°val bemutatja a mai vil√°g √©s emberek √©let√©t √©s ir√≥ni√°j√°t, melyrŇĎl nemigaz√°n besz√©l√ľnk. A mŇĪv√©sz √°ll√≠t√°sa szerint munk√°i tiszt√°n szatirikusak, √©s komikusak.

Az illusztr√°ci√≥k egyike azt mutatja be, hogy az emberek mind √ļgy viselkednek mint a robotok, k√∂z√∂mb√∂sen √ľlnek egym√°s mellett egy vonaton. Egy m√°sik k√©p fel√ľln√©zetbŇĎl mutatja egy nŇĎ fedett kebleit, m√≠g az √©hes tekintetŇĪ malack√°k √ľlnek k√∂r√ľl√∂tte. Ez a bizonyos mŇĪ √°ll√≠t√≥lag azt az √©rz√©st √°br√°zolja, aminek a nŇĎk mindennap k√©nytelenek kit√©ve lenni. Egyes kritik√°k szerint Kazak mŇĪv√©szete t√ļl politikai, m√≠g m√°sok egyet√©rtenek mer√©sz vil√°gn√©zeteivel.

√ćme n√©h√°ny mŇĪve kollekci√≥j√°b√≥l kiv√°logatva. Te magad is megl√°togathatod oldal√°t, hogy megtekintsd t√∂bbi k√©p√©t, vagy v√°s√°rolj.

 

vladimir kazak képeivladimir kazak képeivladimir kazak képeivladimir kazak képeivladimir kazak képeivladimir kazak képeivladimir kazak képei