Aj√°nlatk√©r√©sVedd fel vel√ľnk a kapcsolatot!
Név:
Telefon:
Email:
Elképzelés:

Webdesign trendek 2017 m√°rcius-√°prilis√°ban

Ez a m√°rciusi √©s √°prilisi, a trendeknek ez egy olyan kollekci√≥ja, amely a hangs√ļlyt a r√©szletekre fekteti. A dŇĎlt betŇĪkrŇĎl az osztott k√©pernyŇĎig, √©s a minimalisztikus h√°tt√©rig, megbolond√≠tva n√©h√°ny k√ľl√∂nlegess√©ggel. √ćme, ezek lesznek a trendek 2017 m√°rcius√°ban.

Webdesign trendek 2017 m√°rcius-√°prilis√°ban

1. Osztott k√©pernyŇĎs webdesign trend 2017 m√°rcius-√°prilis

A kett√©osztott k√©pernyŇĎ design valamikor 2016 k√∂zepe fele kezdett el n√©pszerŇĪv√© v√°lni, m√°ra pedig hatalmas sikert aratott a szakm√°ban. Ami rendk√≠v√ľl nagyszerŇĪ, az az, hogy milyen gyorsan fejlŇĎd√∂tt ez a design. A korai osztott k√©pernyŇĎs design-ok t√∂bbnyire szimmetrikus, yin √©s yang st√≠lusban k√©sz√ľltek, m√≠g az √ļjabb design-oknak ink√°bb „b√°rmi mehet” hat√°suk van.

Az al√°bbi h√°rom st√≠lus j√≥ p√©lda egy design trend k√ľl√∂nb√∂zŇĎ alkalmaz√°s√°ra:

- A Rency a k√©pernyŇĎ harmadol√°s√°val osztja fel a h√°tteret. A kontraszt a feh√©r √©s piros r√©sz k√∂zt arra k√©nyszer√≠ti a szemet, hogy v√©gig futtassuk szem√ľnket a k√©pernyŇĎn. Azt is biztos√≠tja, hogy a felhaszn√°l√≥ megtal√°lja a navig√°ci√≥s pontot, mert az az egyetlen elem az oldal sz√≠nezett r√©sz√©n.

 

webdesign trendek 2017 március és április

 

- A GECN egy komplex korm√°nyzati honlap, amely a kett√©osztott oldalt arra haszn√°lja, hogy k√©t k√ľl√∂nb√∂zŇĎ √∂tletet √∂tv√∂zz√∂n, k√©t linkkel a design-ba be√©p√≠tve. Hab√°r a kett√©oszt√°s nem teljes k√©pernyŇĎs, √©s sok sz√∂veget tartalmaz, ez j√≥ felhaszn√°l√°si m√≥dja lehet a design-nak, ha bonyolult tartalommal rendelkezik oldalunk.

 

webdesign trendek 2017 március és április

 

- A Bashful hasonl√≥ koncepci√≥t alkalmaz, mint a Rency, csak van benne egy csavar: A design mag√°ban hordoz egy teljes k√©pernyŇĎs vide√≥t, melynek fele le van √°rny√©kolva egy sz√≠nezett box-al. Az √∂sszes kattinthat√≥ elem a sz√≠nezett r√©szen van, √©s a navig√°ci√≥ a jobb felsŇĎ sarokban tal√°lhat√≥.

 

webdesign trendek 2017 március és április

 

Ami k√∂z√∂s mindh√°rom oldalban, az az, hogy a kett√©oszt√°s nyomat√©kot ad a tartalomnak. Seg√≠t elvezetni a felhaszn√°l√≥t bizonyos elemekhez, a kontrasztok √©s ir√°nyvonalak seg√≠ts√©g√©vel. A legjobb dolog ezekben a mai design-okban, hogy merik haszn√°lni az asszimetri√°t, √©s ettŇĎl lesz igaz√°n √©rdekes az oldal.

2. DŇĎlt betŇĪs webdesign trend 2017 m√°rcius-√°prilis

Az egyik legkev√©sb√© haszn√°lt karakterst√≠lus egyre nagyobb figyelmet kap mostan√°ban, √©s kezdenek felker√ľlni a h√≠res designerek tipogr√°fiai palett√°ira. Ezzel emelik ki a linkeket, de gyakran m√°r kezdŇĎ betŇĪt√≠pusk√©nt is alkalmazz√°k.

√Čppen annak ok√°n, hogy ez a st√≠lus m√©g nincs sz√©lesebb k√∂rben elterjedve, sokkal ink√°bb k√©pes megragadni a l√°togat√≥k tekintet√©t.

 

webdesign trendek 2017 március és április

 

√ćme n√©h√°ny j√≥tan√°cs a haszn√°lat√°hoz:

- Kisebb, r√∂videbb sz√∂vegekhez √©rdemes haszn√°lni, hogy kitŇĪnj√∂n

- Olyan betŇĪt√≠pust √©rdemes haszn√°lni, amely dŇĎlt form√°ban is j√≥l olvashat√≥

- T√°rs√≠tsad a dŇĎlt betŇĪket sz√≠nekhez, vagy anim√°lt elemekhez, a m√©g nagyobb nyomat√©k √©rdek√©ben

- Miut√°n a dŇĎlt betŇĪket n√©ha neh√©z lehet elolvasni, gondoskodj r√≥la, hogy a sz√∂veg el√ľss√∂n a h√°tt√©rtŇĎl

- Haszn√°ld serif vagy sans serif betŇĪt√≠pussal, mert az nem von le a dŇĎlt betŇĪk √©rt√©k√©bŇĎl

3. Szolid h√°tterek egy kis csavarral webdesign trend 2017 m√°rcius-√°prilis

Az egyik legegyszerŇĪbb m√≥dja a l√°tv√°nyb√©li nyomat√©kos√≠t√°snak, az elemek kontrasztol√°sa. Hab√°r egy szolit egyszerŇĪ h√°tt√©r laposnak √©s unalmasnak tŇĪnhet, a t√∂k√©letes v√°szon lehet egy design tr√ľkknek, mint p√©ld√°ul egy anim√°ci√≥, illusztr√°ci√≥ vagy hang.

 

webdesign trendek 2017 március és április

 

Az elt√©r√©s a h√°tt√©r egyszerŇĪs√©ge √©s a kis csavarunk k√∂z√∂tt mondhatni √©letre kelti a kezelŇĎfel√ľletet a felhaszn√°l√≥ szem√©ben. Fontos kiemelni, hogy a szolid h√°tt√©r az√©rt is j√≥, mert nem tereli el a figyelmet a l√©nyeges design-r√≥l, hanem kiemeli azt a k√©pernyŇĎbŇĎl. J√≥l alkalmazhat√≥ak erre a feh√©r √©s pasztellsz√≠nek. √Črdemes r√° odafigyelni, hogy csak ilyen semleges sz√≠neket alkalmazzunk, mert egy rik√≠t√≥bb v√°ltozatuk m√°r √∂nmag√°ban design elem.

4. A webdesign 2017 m√°rcius-√°prilis-i trendjeinek konkl√ļzi√≥ja:

Minden design-ban kell legyen valahol hangs√ļly, nyomat√©k. √Čppen ez√©rt olyan j√≥k az itt felsorolt trendek. Mindegyik kiemel valami fontosat, egy egyszerŇĪ √©s √©rthetŇĎ m√≥dszerrel. A felhaszn√°l√≥k pontosan tudj√°k mit jelk√©pez a dŇĎlt betŇĪ, √©s felismerik az elt√©r√©st a kett√©osztott k√©pernyŇĎben vagy a kontrasztot az interface elemeken.

Nektek milyen trendek tetszenek? Sz√≠vesen l√°tn√©k TŇĎletek p√°r √∂tletet kommentben a facebook oldalunkon!