Aj√°nlatk√©r√©sVedd fel vel√ľnk a kapcsolatot!
Név:
Telefon:
Email:
Elképzelés:

N√©h√°ny √ļjdons√°g a webdesig vil√°g√°ban √°prilisban

A lista majdnem √∂sszes tagja ingyenes, √©s k√∂nnyen haszn√°lhat√≥ mind a szak√©rtŇĎk, mind a kezdŇĎ webdesignerek sz√°m√°ra.

N√©h√°ny √ļjdons√°g a webdesig vil√°g√°ban √°prilisban

Webdesign √ļjdons√°g 1: FREEPHOTOS.CC

webdesign √ļjdons√°g

A FreePhotos olyan stock fot√≥k kollekci√≥ja, melyeket ingyenesen let√∂lthet b√°rki, √©s haszn√°lhatja projektjeihez. A honlap keresŇĎmotorral dolgozik, √≠gy el√©rhetŇĎv√© t√©ve sz√°munkra, a lehetŇĎ legjobb minŇĎs√©gŇĪ k√©peket. Rengeteg t√©m√°ban tal√°lhatunk a sz√°munkra megfelelŇĎ k√©pet, p√©ld√°ul t√°jk√©peket, technol√≥gi√°val √©s businessel kapcsolatos k√©peket, term√©szetk√©peket, fantasy-t, √©s portr√©kat.

 

Webdesign √ļjdons√°g 2: L√°thtatlann√° v√°lik a Google reCAPTCHA 

webdesign √ļjdons√°g    Tov√°bb egyszerŇĪs√≠ti reCAPTCHA szolg√°ltat√°s√°t a Google: az online robotok kiszŇĪr√©s√©re szolg√°l√≥ megold√°s teljesen l√°thatatlann√° v√°lik a felhaszn√°l√≥k sz√°m√°ra, √≠gy egyetlen kattint√°sra sem lesz sz√ľks√©g√ľk, hogy az adott weboldal megbizonyosodjon r√≥la, val√≥ban √©lŇĎ szem√©ly √©rkezett a fel√ľlet√©re. Ezzel a k√ľl√∂nb√∂zŇĎ online szolg√°ltat√°sok eg√©szen g√∂rd√ľl√©keny, megszak√≠t√°smentes felhaszn√°l√≥i √©lm√©nyt k√≠n√°lhatnak, az automatiz√°ltan kattintgat√≥ vagy egy√©b rosszindulat√ļ botok elleni v√©delem fel√°ldoz√°sa n√©lk√ľl.

 

Webdesign √ļjdons√°g 3: GRID GARDEN

webdesign √ļjdons√°g

Ez lehet manapság az egyik legaddiktív online játék. CSS-ben kell répaföldet gondozni, és a játéknak 24 szinje van. Viccesen hangzik, ugye?

 

Webdesign √ļjdons√°g 4: Wayback Machine Downloader

webdesign √ļjdons√°gVolt m√°r, hogy egy weboldal r√©gebbi v√°ltozat√°ra volt sz√ľks√©ged? Ez a tool lehetŇĎv√© teszi, hogy let√∂lts b√°rmilyen oldalt. Hogy mi a legjobb dolog ebben? Csak k√©t kattint√°s az eg√©sz.

 

Webdesign √ļjdons√°g 5: Oldalbet√∂lt√©si sebess√©g test

webdesign √ļjdons√°g

Milyen gyors a weboldalad? Teszteld le egyszerre hat helyrŇĎl, hogy biztoss lehess benne, oldalad a v√°rt m√≥don, megfelelŇĎen funkcion√°l.

 

Webdesign √ļjdons√°g 6: TIPPY.JS

webdesign √ļjdons√°g

A Tippy, egy egyszerŇĪ JavaScript tooltip k√∂nyvt√°r, rengeteg interakci√≥st√≠lussal melyeket haszn√°lhatunk. Gyakorlatilag b√°rmely b√∂ng√©szŇĎn mŇĪk√∂dik.

 

Webdesign √ļjdons√°g 7: SHOUTEM

webdesign √ļjdons√°g

Ez a tool seg√≠t egyszerŇĪbb kereszt platform appokat k√©sz√≠teni. Szinte b√°rki k√©pes vele Android, vagy iOS appot csin√°lni, b√°rmif√©le fejlesztŇĎi tud√°s n√©lk√ľl. NagyszerŇĪ ez a tool, ha gyorsan van valamire sz√ľks√©ged.

 

Webdesign √ļjdons√°g 8: Malina Seamless Patterns

webdesign √ļjdons√°g

Ez egy egyszerŇĪ mint√°kb√≥l √°ll√≥ kollekci√≥, melyek t√∂k√©letes alapj√°ul szolg√°lhatnak rengeteg projectnek. 20 st√≠lust tartalmaz, melyeket weben, √©s nyomtatott terveken is j√≥l lehet haszn√°lni. EPS, PNG √©s JPG form√°tumban is el√©rhetŇĎek, valamint a vektoros verzi√≥ teljesen szerkeszthetŇĎ.

 

Webdesign √ļjdons√°g 9: ANIMISTA

webdesign √ļjdons√°gEz a tool seg√≠t, hogy CSS anim√°ci√≥kat k√©sz√≠thess√ľnk a b√∂ng√©szŇĎn bel√ľl. Jelenleg csak a b√©ta verzi√≥ja √©rhetŇĎ el, ne hihetetlen√ľl egyszerŇĪ a haszn√°lata, √©s √©rthetŇĎ m√≥don vezeti v√©gig az embert az anim√°l√°s folyamat√°n.

 

Webdesign √ļjdons√°g 10: ADLANTA

webdesign √ļjdons√°gAz Adlanta egy egyszerŇĪ, kerek st√≠lus√ļ, v√©kony sans serif. Teljes karakterk√©szletet tartalmaz, egyszerŇĪ √©s light st√≠lus√ļ k√∂zpontoz√°ssal.