AjánlatkérésVedd fel velünk a kapcsolatot!
Név:
Telefon:
Email:
Elképzelés:

Néhány újdonság a webdesig világában áprilisban

A lista majdnem összes tagja ingyenes, és könnyen használható mind a szakértők, mind a kezdő webdesignerek számára.

Néhány újdonság a webdesig világában áprilisban

Webdesign újdonság 1: FREEPHOTOS.CC

webdesign újdonság

A FreePhotos olyan stock fotók kollekciója, melyeket ingyenesen letölthet bárki, és használhatja projektjeihez. A honlap keresőmotorral dolgozik, így elérhetővé téve számunkra, a lehető legjobb minőségű képeket. Rengeteg témában találhatunk a számunkra megfelelő képet, például tájképeket, technológiával és businessel kapcsolatos képeket, természetképeket, fantasy-t, és portrékat.

 

Webdesign újdonság 2: Láthtatlanná válik a Google reCAPTCHA 

webdesign újdonság    Tovább egyszerűsíti reCAPTCHA szolgáltatását a Google: az online robotok kiszűrésére szolgáló megoldás teljesen láthatatlanná válik a felhasználók számára, így egyetlen kattintásra sem lesz szükségük, hogy az adott weboldal megbizonyosodjon róla, valóban élő személy érkezett a felületére. Ezzel a különböző online szolgáltatások egészen gördülékeny, megszakításmentes felhasználói élményt kínálhatnak, az automatizáltan kattintgató vagy egyéb rosszindulatú botok elleni védelem feláldozása nélkül.

 

Webdesign újdonság 3: GRID GARDEN

webdesign újdonság

Ez lehet manapság az egyik legaddiktív online játék. CSS-ben kell répaföldet gondozni, és a játéknak 24 szinje van. Viccesen hangzik, ugye?

 

Webdesign újdonság 4: Wayback Machine Downloader

webdesign újdonságVolt már, hogy egy weboldal régebbi változatára volt szükséged? Ez a tool lehetővé teszi, hogy letölts bármilyen oldalt. Hogy mi a legjobb dolog ebben? Csak két kattintás az egész.

 

Webdesign újdonság 5: Oldalbetöltési sebesség test

webdesign újdonság

Milyen gyors a weboldalad? Teszteld le egyszerre hat helyről, hogy biztoss lehess benne, oldalad a várt módon, megfelelően funkcionál.

 

Webdesign újdonság 6: TIPPY.JS

webdesign újdonság

A Tippy, egy egyszerű JavaScript tooltip könyvtár, rengeteg interakcióstílussal melyeket használhatunk. Gyakorlatilag bármely böngészőn működik.

 

Webdesign újdonság 7: SHOUTEM

webdesign újdonság

Ez a tool segít egyszerűbb kereszt platform appokat készíteni. Szinte bárki képes vele Android, vagy iOS appot csinálni, bármiféle fejlesztői tudás nélkül. Nagyszerű ez a tool, ha gyorsan van valamire szükséged.

 

Webdesign újdonság 8: Malina Seamless Patterns

webdesign újdonság

Ez egy egyszerű mintákból álló kollekció, melyek tökéletes alapjául szolgálhatnak rengeteg projectnek. 20 stílust tartalmaz, melyeket weben, és nyomtatott terveken is jól lehet használni. EPS, PNG és JPG formátumban is elérhetőek, valamint a vektoros verzió teljesen szerkeszthető.

 

Webdesign újdonság 9: ANIMISTA

webdesign újdonságEz a tool segít, hogy CSS animációkat készíthessünk a böngészőn belül. Jelenleg csak a béta verziója érhető el, ne hihetetlenül egyszerű a használata, és érthető módon vezeti végig az embert az animálás folyamatán.

 

Webdesign újdonság 10: ADLANTA

webdesign újdonságAz Adlanta egy egyszerű, kerek stílusú, vékony sans serif. Teljes karakterkészletet tartalmaz, egyszerű és light stílusú központozással.